+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, CSS/JS files - error loading in Projects:; Hey folks! I'm trying to setup Home Access Plus on a Win2k8R2 server, but I'm getting some odd behavior. I ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Earth
    Posts
    14
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    CSS/JS files - error loading

    Hey folks!

    I'm trying to setup Home Access Plus on a Win2k8R2 server, but I'm getting some odd behavior. I set up the site according to the documentation on the Codeplex site, but whenever I open the URL in the my browser, it seems to only be loading the specific page I'm on - no CSS, Javascript, etc. If I view source and click on one of the files it's trying to load, I get an error stating that "The page cannot be displayed because an internal server error has occurred."

    I've not seen this one before, and Google's being of only limited help. Has anyone encountered this error before?

    Joey
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails CSS/JS files - error loading-haperror.png   CSS/JS files - error loading-haperror2.png  

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,582
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    Try accessing that css file again using the browser on the server using the 127.0.0.1/localhost address

  3. #3

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Earth
    Posts
    14
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ah, doing that gave me a more detailed error, which pointed to the fact that there was a duplicated MIME mapping between the web.config file and the IIS config. I was able to get it working from there by removing that line. Thanks
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails CSS/JS files - error loading-haperror3.png  

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. ctf file error while importing
    By aneena in forum MIS Systems
    Replies: 10
    Last Post: 16th May 2010, 07:34 AM
  2. [MS Office - 2003] "You are working without a word work file....." error
    By adamf in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 11th May 2010, 10:02 AM
  3. [Fog] Error loading O/S
    By PRicho in forum O/S Deployment
    Replies: 6
    Last Post: 26th August 2009, 02:18 PM
  4. Weird can't copy files error
    By mark in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 16th June 2008, 04:19 PM
  5. CSS external file question
    By netadmin in forum Web Development
    Replies: 6
    Last Post: 2nd May 2007, 10:18 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •