+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
Home Access Plus+ Thread, Documents dont appear when I log in in Projects:; Ok, it looks like HAP+ isn't working well with your AD setup, you may have to manually enter the groups, ...
  1. #16
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,468
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Ok, it looks like HAP+ isn't working well with your AD setup, you may have to manually enter the groups, etc.

  2. #17

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    49
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    ok, where do I enter the info

  3. #18
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,468
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    In each of the tabs, only hit save once you have filled in as much info as you can.

    Don't worry about the AD User Lists, as this is only for the booking system/help desk.

  4. #19

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    49
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by nickbro View Post
    In each of the tabs, only hit save once you have filled in as much info as you can.

    Don't worry about the AD User Lists, as this is only for the booking system/help desk.
    there is no other information to enter. Sorry but I dont understand at all

  5. #20
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,468
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    On the configuration page, you should have a load of tabs and boxes that you fill in to configure HAP+. This includes group names, LDAP paths, UNC paths and other settings

  6. #21

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    49
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    couldnt get it to work so tried version 4 so I could follow the video step by step. sort of worked for a minute but then nothing. not getting any response when I browse to the site now and the RM Management console has stopped working, returns an IIS error. Gonna restart the server shortly to see if it goes back to normal. Bit worried ive buggered something up but I havent messed with any settings away from the hap stuff :/

  7. #22
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,468
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    The text boxes you need to enter information into, there are lots of them
    Attachment 13223Attachment 13224Attachment 13225Attachment 13226

  8. #23

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    49
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    yeah nick I filled those in. the second picture is where I had trouble. It wont accept my details. the rest of the details are in.

  9. #24
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,468
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    If it has an issue, continue and see if after it's setup it will work, sometimes the tick doesn't work (and the helper tree doesn't load, that's just HAP+ having a little issue populating the AD Tree, just continue)

  10. #25

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    49
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    like I said earlier it was sort of working. i could log in and see the home page and the buttons but there was no documents showing when I clicked view my files.

  11. #26

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    49
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ive deleted everything off the server. going to try again tomorrow with the latest version and see what happens. very frustrated right now but appreciate all the help and advice. you are a top guy for developing and supporting this software Nick.

  12. #27
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,468
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Sorry it isn't working for you, it's really odd. HAP+ runs best on IIS7+ unfortunately.

  13. #28

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    49
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hi,

    I installed it onto a different server and have had a bit more luck this time. seems to be working well but still get a empty box when i click my school files. Do I need to change the target option in the setup and if so what to? working on cc3

    edit: ive put the target as %homedir% but still nothing.

    edit2: I added a mapped drive under the my files tab and now it shows the drive. So its an extra click but it appears to be working! Very nice.

    now ive just gotta get some ports forwarded so it works over the internet (hopefully)! :-D
    Last edited by safcphil; 1st March 2012 at 11:59 AM.

  14. #29
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,468
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Glad you got it working, sorry the setup page isn't as intuitive as it should be, it's hard to as I'm not a UI designer

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [CLOSED] Bug/Error: Clock wrong when not logged in
    By rad in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 2
    Last Post: 28th November 2010, 12:38 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 19th April 2010, 11:11 AM
  3. Replies: 14
    Last Post: 26th November 2008, 10:10 AM
  4. Issue when pupils logging in
    By faza in forum Wireless Networks
    Replies: 11
    Last Post: 27th September 2007, 10:41 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 19th September 2007, 02:02 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •