+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, Setup in Projects:; As I was messing during setup, I seem to have messed up the web.config. How do I 'start a fresh' ...
  1. #1

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,113
    Thank Post
    403
    Thanked 619 Times in 566 Posts
    Rep Power
    180

    Setup

    As I was messing during setup, I seem to have messed up the web.config. How do I 'start a fresh' and make it think this is a new install?

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,483
    Thank Post
    37
    Thanked 488 Times in 420 Posts
    Rep Power
    110
    delete the ~/app_data/hapconfig.xml file.

  3. #3
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,483
    Thank Post
    37
    Thanked 488 Times in 420 Posts
    Rep Power
    110
    There is a bug in v7.9's setup page, you will need to manually edit the hapconfig.xml file, look for two copies of My Emails, rename one of them. Also add
    Code:
    local="en-GB"
    to the <hapConfig> node

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Annoying LimitLogin Setup Error
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 28th July 2007, 01:08 PM
  2. Exam day setup
    By ITWombat in forum How do you do....it?
    Replies: 5
    Last Post: 8th May 2006, 08:40 AM
  3. IE6 trys to run an ISP setup on startup
    By pmassingham in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 23rd March 2006, 10:20 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 23rd February 2006, 09:23 PM
  5. Thin Client Network Setups
    By Pear in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 26
    Last Post: 24th January 2006, 03:22 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •