+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Home Access Plus+ Thread, HAP+ v7.7 Feedback in Projects:; Hey Nick, I made a couple of notes when reinstalling HAP+ (a clean install from v7.6) and subsequently from my ...
  1. #1
    mattgrimley's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    313
    Thank Post
    34
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    9

    HAP+ v7.7 Feedback

    Hey Nick,

    I made a couple of notes when reinstalling HAP+ (a clean install from v7.6) and subsequently from my upgrade to v7. None of these strike me as major though! (and you may have already addressed the v7.6 items as i havent tried a clean install using 7.7)

    Issues on a clean install (v7.6 was used)
    1. "Internal Server Error" on clicking update on "Access My Emails Link" in setup.aspx. Replicate - edit the "Access my emails link" in setup, remove the CWHS assignments, added my own assignment (group called staff).Clicking "OK" is fine, but clicking "Update" yields an "Internal Server Error". The cause seemed to be two links with the same name being written to xml file, "Access My Emails" (one for staff and one for students). Renamed one and it worked fine.
    2. "My School Files" was not being displayed. (i had previously checked it in setup.aspx and quite possibly saved). The cause was some eroneous characters in the xml file: "showto" had been saved as "Inherit </A>" rather than "inherit"
    3. Usage Mode on drive mapping doesn't change - it is always written to the config as "Quota" despite having "Drive SPace" selected.
    Issues on v7.7 (Full production upgrade)
    1. MyFiles browser will not populate with drives for me. It shows "> My Drives" on the left, but no tiles are loaded. V7.6 one DOES work for me. Clicking on the ">" turns it into a pair of spinning red arrows.

    My other stuff is more like requests, so ill spam the "Suggestions" thread in a second!

    Cheers,
    Matt

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,351
    Thank Post
    36
    Thanked 465 Times in 397 Posts
    Rep Power
    105
    the setup issues were fixed in v7.7.

    For the v7.7 my files issue, I'll need you to do some HAP+ JSON Debugging

  3. #3
    mattgrimley's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    313
    Thank Post
    34
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by nickbro View Post
    I'll need you to do some HAP+ JSON Debugging
    I saw that coming!! Will hopefully get some time tomorrow.

    Matt

  4. #4
    mattgrimley's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    313
    Thank Post
    34
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    9
    meh.. apparently it just needed a good nights sleep!!
    MyFiles is now loading as expected.. not sure where i went wrong, must have been something simple as nothing has changed.. session time-out or some such!

    The "ShowTo" added to the booking resources is ace. Exactly what i was looking for!! Thanks!!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. HAP V7.5 New Install Problem
    By rama1712 in forum Home Access Plus+
    Replies: 16
    Last Post: 9th November 2011, 03:01 PM
  2. [V7] HAP+ Version 7.0
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 8
    Last Post: 18th September 2011, 10:03 PM
  3. [V7] HAP+ Forms Authentication
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 5
    Last Post: 4th September 2011, 06:13 PM
  4. [V7] HAP+ Setup
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 12
    Last Post: 29th August 2011, 04:22 PM
  5. [V7] HAP+ My Computer Basic
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 2
    Last Post: 29th June 2011, 10:38 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •