+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Home Access Plus+ Thread, My Computer Browser not working in Projects:; When I browse my computer within HAP i cannot view my home drive. I have changed the properties so it ...
  1. #1
    rob998's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    128
    Thank Post
    33
    Thanked 21 Times in 7 Posts
    Rep Power
    23

    My Computer Browser not working

    When I browse my computer within HAP i cannot view my home drive. I have changed the properties so it reads %homedir% but it doesn't show in extended or basic. I have mapped a drive using the HAP UI and that works perfectly. All other aspects of HAP are working fine. I have attached screenshots.

    Thanks,

    Rob
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails My Computer Browser not working-hap1.jpg   My Computer Browser not working-hap2.jpg  

  2. #2

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    82
    Thank Post
    31
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Rep Power
    14
    You don't add %homedrive% to the target box. The target box is to do with where the page will load, for example, if you leave it blank it will open up in the same page. If you put something in there it will open the page in a different tab or window.

    The home drive mapping needs to be lower down the setup page in the same place you would set up a mapping for any other drive.

    I hope this helps.

    Adam

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. My Computer Browser not working
    By cromertech in forum Home Access Plus+
    Replies: 12
    Last Post: 30th September 2011, 10:39 AM
  2. [Video] My Blackberry Is Not Working! [Preview - BBC One]
    By DaveP in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 1
    Last Post: 19th January 2011, 07:16 PM
  3. why is my car heater not working??
    By Admiral208 in forum General Chat
    Replies: 26
    Last Post: 6th January 2011, 12:28 PM
  4. [Website] My computer no longer works since i put ubuntu on it...
    By computer_expert in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 15
    Last Post: 14th July 2010, 11:55 PM
  5. My Documents script not working on R2
    By contink in forum Scripts
    Replies: 15
    Last Post: 11th June 2008, 10:40 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •