+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
Home Access Plus+ Thread, HAP Stopped Working in Projects:; IIS, using Server Manager...
  1. #16
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    IIS, using Server Manager

  2. #17
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,488
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    76
    I've got other sites on the same IIS server - presumably I would need to back up and re-install them too? Considering how temperamental one of them (Eclipse) can be, I'm tempted to leave alone and just make a note to reset this each time I restart the server...

  3. #18
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    I would

  4. #19
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,488
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    76
    You would re-install or you would leave it alone?

  5. #20
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    As you have other sites, and are happy with just resetting the binding, then I'd leave it alone

  6. #21
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,488
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    76
    Resurrecting this one just to give you an update. To save you re-reading the thread, I had the problem that every time I restarted the server, I had to go to "edit bindings" and re-apply the certificate; you suggested re-installing IIS but I left alone as I didn't want to risk Eclipse. Anyway... we now have a new certificate installed (from a different agency, FWIW) and I can now restart the server without impacting HAP+.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Stop 'Work Offline' in Internet Explorer?
    By woody in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 21st January 2009, 07:41 AM
  2. Wake on LAN stopped working
    By enjay in forum Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 17th June 2008, 03:42 PM
  3. Internet Resident proxy has stopped working message
    By speckytecky in forum Windows Vista
    Replies: 2
    Last Post: 23rd December 2007, 12:31 PM
  4. SQL Backups stopped working
    By AnnDroyd in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 22nd December 2007, 03:23 PM
  5. Certain letter keys stop working
    By EL_S in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 9th June 2006, 04:37 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •