+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
Home Access Plus+ Thread, HAP V7.5 New Install Problem in Projects:; for the ServiceActivationException issue, can you tell me what your website bindings are...
  1. #16
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,483
    Thank Post
    37
    Thanked 488 Times in 420 Posts
    Rep Power
    110
    for the ServiceActivationException issue, can you tell me what your website bindings are

  2. #17

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    England
    Posts
    15
    Thank Post
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Nick, sorry for the delay. My bindings are identical to yours pictured in the new thread, onkly difference is at the moment we're using self signed certificates until I get round to getting a batch from startSSL. Will try the fix you've detailed and post the relevant info in the new thread. Thanks again.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [v7.5] HAP+ Setup Install Problem
    By teklogic in forum Home Access Plus+
    Replies: 48
    Last Post: 23rd November 2011, 10:26 AM
  2. HAP 7 Installation Problem - AppPool
    By enjay in forum Home Access Plus+
    Replies: 24
    Last Post: 14th October 2011, 07:22 PM
  3. installation problem v7
    By 2097 in forum Home Access Plus+
    Replies: 71
    Last Post: 30th September 2011, 12:32 PM
  4. isscript installation problem
    By adamyoung in forum Educational Software
    Replies: 5
    Last Post: 21st April 2006, 08:33 PM
  5. Squid issues new install
    By ChrisH in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 10th November 2005, 03:09 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •