+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, Can't alter 'department' from n/a on home page in Projects:; Hi Nick, Underneath my name on the main page, it says 'n/a'. If I click to change the department it ...
  1. #1
    Zebadee's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    55
    Thank Post
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    18

    Can't alter 'department' from n/a on home page

    Hi Nick,

    Underneath my name on the main page, it says 'n/a'. If I click to change the department it doesn't save the info I put in and keeps it as n/a. I've tried changing what is written in the description box within the AD, but this isn't reflected in HAP. Any idea how we can change this? We are a primary school, but it would be nice if teachers could change this. In the AD, the 'description' section says 'Staff Teaching User' for all staff, but HAP doesn't even say this, just 'n/a'

    Any ideas?

    Cheers, Andy

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,561
    Thank Post
    38
    Thanked 507 Times in 437 Posts
    Rep Power
    114
    I think I may of broken that bit of the homepage. Department is stored in the department field in AD. The other information is stored in the Display Name/Notes fields

  3. #3
    Zebadee's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    55
    Thank Post
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    18
    Ok, typed something directly into the department box in the AD and this replicated back into HAP. Looks like it's just typing it from within HAP that is the problem as it's not saving back to the AD

    Andy

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] My supervised groups panel on home page
    By CatherineMay in forum MIS Systems
    Replies: 0
    Last Post: 7th September 2011, 08:38 PM
  2. Live web cam on home page
    By ful56_uk in forum Web Development
    Replies: 1
    Last Post: 5th November 2010, 09:52 PM
  3. [CLOSED] Bug/Error: Invalid menu links on home page
    By meastaugh1 in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 0
    Last Post: 12th May 2009, 11:05 AM
  4. New Boxes On Home Page
    By FN-GM in forum Comments and Suggestions
    Replies: 13
    Last Post: 14th March 2008, 12:11 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •