+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Home Access Plus+ Thread, Hoem Acces Plus, New Install Issues in Projects:; I have installed HAP, first using the document which I had a few errors with, so i then went through ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    1,114
    Thank Post
    6
    Thanked 221 Times in 200 Posts
    Rep Power
    56

    Hoem Acces Plus, New Install Issues

    I have installed HAP, first using the document which I had a few errors with, so i then went through the installation again using the video.

    The installation seems to go fine, except when I try to either remove the already existing "Access My Emails" either of them, I get a "Message from webpage" which just states "Internal Server Error" and the only choice is to click "OK"

    Obviously the link doesnt go, I get the same error when I try to add a Mapping such as the user home drive etc.

    Any ideas?

  2. #2

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,690
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    Odd, have a look at ~/app_data/hapConfig.xml

  3. #3

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    1,114
    Thank Post
    6
    Thanked 221 Times in 200 Posts
    Rep Power
    56
    Am I looking for a permissions issue or something similar?

    I can remove the "Remote Apps" successfully just not create a drive or change the email.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    England
    Posts
    15
    Thank Post
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm doing a second install this morning, one was 7.2 which worked ok, but decided to do a 7.4 from scratch and am getting this same error when trying to edit either of the two email options. Had a quick look through the config files but nothing jumps out at me.


    Edit: Adding in the items via the XML works ok, they show up in setup, but not once logged in it seems.

    Re-Edit: Same problem with the drive mapping.
    Last edited by Iamthelaw; 14th October 2011 at 11:17 AM.

  5. #5

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Manchester
    Posts
    1,114
    Thank Post
    6
    Thanked 221 Times in 200 Posts
    Rep Power
    56
    If you manually change the config file, then everything does work. Not ideal but it is the workaround I am using for now.

    I checked the permissions on the file etc but to not avail.

  6. #6

    Danp's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,467
    Thank Post
    78
    Thanked 170 Times in 150 Posts
    Rep Power
    148
    In a way, I am glad to see I am not the only one. I too am getting this error and cant edit anything from the HAP+Config tab but I can edit the xml file.

  7. #7

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,690
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    The error reported should of been fixed in one of the posted v7.7 builds on edugeek. It should be out in the delayed official v7.7 release

  8. #8

    Danp's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,467
    Thank Post
    78
    Thanked 170 Times in 150 Posts
    Rep Power
    148
    Thanks Nick, so far I have got round everything I have needed to do.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. new install backend login issue
    By Hacksawbob in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 7
    Last Post: 22nd January 2009, 09:36 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 4th September 2007, 08:49 AM
  3. Installation issue - NTVDM CPU
    By Stese in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 2nd November 2006, 09:37 AM
  4. Squid issues new install
    By ChrisH in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 10th November 2005, 04:09 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 18th October 2005, 10:27 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •