+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
Home Access Plus+ Thread, [v7.5] Help Desk in Projects:; Disable Integrated Authentication in IIS...
  1. #31
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Disable Integrated Authentication in IIS

  2. #32

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lancashire
    Posts
    380
    Thank Post
    28
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    13
    Still comes up with the exception error message

  3. #33
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Is it still coming up with that authentication error, where it doesn't like Integrate? It's got to be down to IIS having itegrated enabled. HAP+ v7 doesn't support anything but anonymous

  4. #34

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lancashire
    Posts
    380
    Thank Post
    28
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    13
    Do I need to untick this:

    [v7.5] Help Desk-hap-error-2.jpg

  5. #35
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Leave the top one ticketed, all others unticked

  6. #36

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    12
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    1> From the homepage, select the "Tickets" tab and click on a ticket for a "404 - File or directory not found" - NB: I removed the files you listed as removable in your v7.5 notes so it is possible i have done something silly there...

    2> When creating a new ticket as a user, you click on "File Ticket" but nothing appears to happen. In actual fact, the ticket HAS been filed. It is not then visible in your screen until you refresh the page too.

    3> Updating a ticket as an admin doesn't seem to work - the window pops up, but nothing is written back on clicking okay.

    -------------------

    I was having all three of the above problems similar to Matt, Nick was spot on with replacing the default.aspx page to fix 1 but I am still having issues identical to 2 and 3, did you ever get this working properly on your setup Matt?

    Everything else I am using is working perfectly. Massive thanks.

    Andy
    Last edited by Jenkia; 6th January 2012 at 10:11 AM.

  7. #37
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Please complete some HAP+ JSON Debugging

  8. #38

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    12
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/>
    <title>405 - HTTP verb used to access this page is not allowed.</title>
    <style type="text/css">
    <!--
    body{margin:0;font-size:.7em;font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;background:#EEEEEE}
    fieldset{padding:0 15px 10px 15px;}
    h1{font-size:2.4em;margin:0;color:#FFF}
    h2{font-size:1.7em;margin:0;color:#CC0000}
    h3{font-size:1.2em;margin:10px 0 0 0;color:#000000}
    #header{width:96%margin:0 0 0 0;padding:6px 2% 6px 2%;font-family:"trebuchet MS", Verdana, sans-serif;color:#FFF
    background-color:#555555}
    #content{margin:0 0 0 2%;position:relative;}
    .content-container{background:#FFFwidth:96%;margin-top:8px;padding:10px;position:relative;}
    -->
    </style>
    </head>
    <body>
    <div id="header"><h1>Server Error</h1></div>
    <div id="content">
    <div class="content-container"><fieldset>
    <h2>405 - HTTP verb used to access this page is not allowed.</h2>
    <h3>The page you are looking for cannot be displayed because an invalid method (HTTP verb) was used to attempt access.</h3>
    </fieldset></div>
    </div>
    </body>
    </html>

  9. #39
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Which page are you trying to access there?

  10. #40

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    12
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I am trying to update a ticket, /HAP/helpdesk/#ticket-3

  11. #41
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Ok, that is a very odd issue, as it shouldn't be coming up with that error :S

  12. #42
    mattgrimley's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    316
    Thank Post
    35
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Jenkia View Post
    I was having all three of the above problems similar to Matt, Nick was spot on with replacing the default.aspx page to fix 1 but I am still having issues identical to 2 and 3, did you ever get this working properly on your setup Matt?
    Hey @Jenkia ,

    Sorry i didn't reply to this thread earlier, but i saw @nickbro take an interest and deferred to him. In all honesty, i didn't solve the problem that i had, though i did establish that it was my server that was at fault. Ultimately, as my HAP+ runs on a dedicated virtual server, i just rebuilt it and the JSON stuff seems to work consistently well since i did that.
    "Just rebuilding" is not really a solution i know, but i did spent a tremendous amount of time (as did NickBro) troubleshooting - ultimately, Microsoft just didnt appear to be generating enough troubleshooting information for JSON and i could find little on the web to help.

    Rather than biting the bullet and formatting an existing server, you could just find an old workstation and do a clean install of Windows Server - try a very basic install and if that works, you know what you must do.

    Sorry its not an easy solution - the software in my opinion is easily worth the hastle though. It didnt take at all long for HAP+ to become embedded in our daily lives here!!

    Good luck and dont forget to let us know how you get on.

    Regards,
    Matt

  13. #43

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    12
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Matt,
    Thanks for the reply, I already have HAP running for external access and various apps. So I already know how excellent it is. I will update you both on my progress with the helpdesk.
    Andy

  14. #44

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    12
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Uninstall WebDav to solve problem 2 & 3 listed above. Helpdesk is now working superbly.

  15. #45
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Check the links on the homepage point to /helpdesk/#ticket-x

SHARE:
+ Post New Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Help Desk Software
    By robert.mabbutt in forum Wireless Networks
    Replies: 31
    Last Post: 8th July 2007, 09:30 PM
  2. Help Desk
    By kingswood in forum How do you do....it?
    Replies: 53
    Last Post: 16th March 2007, 09:43 AM
  3. Help desk
    By Face-Man in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 3rd November 2006, 03:32 PM
  4. Help desk and Inventory software (again sorry)
    By edie209 in forum Downloads
    Replies: 32
    Last Post: 11th August 2006, 11:10 AM
  5. Help desk and inventory
    By Dos_Box in forum Downloads
    Replies: 5
    Last Post: 22nd June 2006, 08:47 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •