+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
Home Access Plus+ Thread, [V7] HAP+ Version 7.0 in Projects:; I'm please to present v7.0.1809.1840 This is the main v7.0 release, enjoy You can download it from Home Access Plus+ ...
  1. #1
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109

    [V7] HAP+ Version 7.0

    I'm please to present v7.0.1809.1840

    This is the main v7.0 release, enjoy

    You can download it from Home Access Plus+ - Download: v7.0

    There is updated installation videos and Documentation for this release!


    First Release of the v7 Branch, release includes:
    • New Configuration Utility (Built in)
    • New Logon System
    • Improved Security
    • Additional Booking System Features

    File Changes:
    • No Changes to HAP+ User Card/Logon Tracker/Quota Service Setup
    • !!This is a MAJOR RELEASE, and as such, all WEB need to be replaced!

  2. #2
    dgsmith's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Merseyside, England
    Posts
    1,104
    Thank Post
    118
    Thanked 90 Times in 78 Posts
    Rep Power
    36
    Nice work Nick - will see about upgrading tomorrow. Will this release work with FF, as noone in our school seems to be able to get on it using FF at home (inc me)!

  3. #3
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    How odd, I use FF and all works fine for me. Should see a few improvements in v7. Which version of IIS?

  4. #4
    dgsmith's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Merseyside, England
    Posts
    1,104
    Thank Post
    118
    Thanked 90 Times in 78 Posts
    Rep Power
    36
    Running it on server 2003 (RM...) so I think that's v6? Can use FF with IE tab but not FF alone - just doesn't work for anyone, home or in school. Also as some staff have Macs they can't use it with the default browser they use.

  5. #5
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    That is very odd. I use firefox to develop HAP+

  6. #6

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Gravesend
    Posts
    101
    Thank Post
    4
    Thanked 19 Times in 9 Posts
    Rep Power
    15
    Hi,

    We found at our site that if you add /HAP FOLDER NAME onto the end of the URL it worked fine in FF.

    What appears be the problem is that RM don't support anything other than IE for their management console, or at least with CC3...

    Luke

  7. #7
    dgsmith's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Merseyside, England
    Posts
    1,104
    Thank Post
    118
    Thanked 90 Times in 78 Posts
    Rep Power
    36
    Quote Originally Posted by dobsonl View Post
    Hi,

    We found at our site that if you add /HAP FOLDER NAME onto the end of the URL it worked fine in FF.

    What appears be the problem is that RM don't support anything other than IE for their management console, or at least with CC3...

    Luke
    Aha! Yes that worked. Now, why is this and how can we make it just work without that??

  8. #8

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Gravesend
    Posts
    101
    Thank Post
    4
    Thanked 19 Times in 9 Posts
    Rep Power
    15
    It would appear to be to do with the way login/authentications work with easy link/management console. Although I think I may have found a way to beat it shall. Try and feed back as soon as I can.

    It all would appear to resolve around the authorise folder in web components, which is located in the RMManage share.
    Last edited by dobsonl; 18th September 2011 at 09:48 PM. Reason: Spelling!

  9. #9
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    The way I do it is with another server and a UrlRewrite on that server. Any requests to / are redirected to hap, then hap has a link for management console which goes to /authorise/. On the server, any folder that isn't present in IIS gets redirected to our RM server for it to deal with.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [V7] HAP+ Forms Authentication
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 5
    Last Post: 4th September 2011, 06:13 PM
  2. [V7] HAP+ Setup
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 12
    Last Post: 29th August 2011, 04:22 PM
  3. [V7] HAP+ My Computer Basic
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 2
    Last Post: 29th June 2011, 10:38 AM
  4. Limit Logon VBS Version
    By ChrisH in forum Scripts
    Replies: 29
    Last Post: 17th August 2009, 02:47 PM
  5. Has anyone used Dartfish network version..?
    By tosca925 in forum Educational Software
    Replies: 1
    Last Post: 23rd August 2005, 08:32 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •