+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Home Access Plus+ Thread, Install Problems in Projects:; A couple of problems setting up HAP+... 1. I don't have the "basic authentication" referred to at step 53 (through ...
  1. #1
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,488
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    76

    Install Problems

    A couple of problems setting up HAP+...

    1. I don't have the "basic authentication" referred to at step 53 (through to 58) of the PDF file
    2. When I changed the Anonymous Authentication and ASP Authentication, I stopped our existing Intranet site from loading

    Any ideas?

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,561
    Thank Post
    38
    Thanked 507 Times in 437 Posts
    Rep Power
    114
    Do it on the extranet directory, not the site. If you don't have basic, you may need to enable it via Server Manager

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. SMART Board 10 software install problems..
    By markwilliamson2001 in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 26th September 2008, 09:39 AM
  2. Zimbra Install Problems
    By clarky2k3 in forum *nix
    Replies: 1
    Last Post: 4th July 2008, 03:34 PM
  3. Pinnacle Studio 9 Install Problems
    By millerd1978 in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 22nd June 2007, 10:08 PM
  4. Isa server 2006 install problems
    By phreak in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 30th May 2007, 12:02 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •