+ Post New Thread
Results 1 to 11 of 11
Home Access Plus+ Thread, kCFErrorDomainCFNetwork Error 303 in Projects:; Hi Nick, I'm getting reports from users that Safari on the Mac to download files aborts at 15.7k with an ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    38
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    kCFErrorDomainCFNetwork Error 303

    Hi Nick,

    I'm getting reports from users that Safari on the Mac to download files aborts at 15.7k with an error of Operation could not be completed kCFErrorDomainCFNetwork Error 303.

    I've been able to reproduce this myself, but it seems to work fine using Firefox. Any ideas?

    Thanks

    John

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,484
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    No idea on that one

  3. #3

    AngryTechnician's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3,730
    Thank Post
    698
    Thanked 1,212 Times in 761 Posts
    Rep Power
    394
    According to CFNetwork Error Codes Reference, kCFErrorDomainCFNetwork 303 corresponds to:
    kCFErrorHTTPConnectionLost
    The connection to the server was dropped. This usually indicates a highly overloaded server.
    Not sure I agree with the diagnosis if it only happens with Safari, but Apple aren't exactly going to accept blame for an error, are they?

    Edit: It seems that has been mentioned before on here: Home Access Plus+

  4. #4

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    38
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    We're also getting student reports now of students with the same problem on Opera on a PC, but I've yet to verify this myself.

  5. #5
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,484
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    I'll do some testing on the latest beta of HAP+ to see if the issue is still present, will have to install Chrome & Opera to test, so bare with me. Seems odd that it works fine in FF & IE. It's looking like a webkit/opera issue (Chrome uses apples webkit). Will get back to you.

    Out of interest, are your HAP+'s behind a reverse proxy?

  6. #6
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,484
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110

  7. #7
    mattgrimley's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    316
    Thank Post
    35
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    10
    Hey Nick,

    I was experiencing similar issues when downloading files on iphone/ipad (safari) on <6.4. This all now works beautifully on 6.5.

    Thanks,
    Matt

  8. #8

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    38
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Unfortunately I've just upgraded and still getting problems in Chrome and Safari on the PC in testing on site.

  9. #9
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,484
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    Is the HAP+ server behind a reverse proxy? That could be causing issues. I've tested my copy in Chrome, Firefox + IE and get no problems downloading files.

  10. #10

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    38
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It's not no - and also happens internally. Are you testing against IIS7?

  11. #11
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,484
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    Tested on IIS7.5 (2008 R2), Windows 7 x64 Firefox Nightly, Firefox 5, Chrome, IE9, IE7 (WP7), IE8 (Server 2008 R2).

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 16th September 2011, 09:21 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 15th March 2011, 11:01 AM
  3. Eee PC 701 SD : Unknown Bios error. Error code =FFEF
    By JJonas in forum Netbooks, PDA and Phones
    Replies: 0
    Last Post: 11th November 2010, 11:15 AM
  4. BT to upgrade further 303 exchanges
    By kearton in forum IT News
    Replies: 11
    Last Post: 31st March 2010, 12:13 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10th November 2009, 10:37 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •