+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, Files pointing to wrong location in Projects:; Seem to be having some problems with getting HAP up and running Problem appears to be that some of the ...
  1. #1
    jamesfed's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Reading
    Posts
    2,192
    Thank Post
    134
    Thanked 340 Times in 287 Posts
    Rep Power
    84

    Files pointing to wrong location

    Seem to be having some problems with getting HAP up and running

    Problem appears to be that some of the files that HAP are using are pointing to the wrong location (as you can see in Capture-3) - I believe (fingers crossed) that I've got everything configured right in the web.config file (attached with Passwords removed) and have followed the YouTube video as to how to setup HAP.

    I'm using v6.3 of HAP with IIS 7.5 on Server 2008 R2 and its a Vanilla network.

    Any clues as to where I should be looking would be grand
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Files pointing to wrong location-capture-3.png   Files pointing to wrong location-capture-2.png   Files pointing to wrong location-capture-1.png  
    Attached Files Attached Files
    Last edited by jamesfed; 23rd May 2011 at 11:46 AM.

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,483
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    HAP+ doesn't like being run from the root, it needs to be in a folder

  3. Thanks to nickbro from:

    jamesfed (24th May 2011)

  4. #3
    jamesfed's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Reading
    Posts
    2,192
    Thank Post
    134
    Thanked 340 Times in 287 Posts
    Rep Power
    84
    Cheers - moved all the data into a sub folder and it works a treat.

    This is a truely great little program

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Pointing to our Linux Moodle Server
    By papakura in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 10th July 2012, 09:29 AM
  2. Remote server pointing to local documents
    By NikChillin in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 25th November 2010, 11:53 AM
  3. [MDT] StateRestore Phase LiteTouch.lnk in wrong location
    By bbrook in forum O/S Deployment
    Replies: 0
    Last Post: 13th October 2010, 04:36 PM
  4. html - pointing to internal / external links
    By Sylv3r in forum How do you do....it?
    Replies: 3
    Last Post: 12th July 2010, 09:13 AM
  5. Copy files to another location
    By Chuckster in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 23rd October 2009, 02:09 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •