+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Home Access Plus+ Thread, Bug? in Projects:; In web.config if I set the 'Password' tab to be shown to 'None' as follows... <add name="Password" showto="None" /> I ...
  1. #1
    gybe78's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Aylesbury
    Posts
    143
    Thank Post
    25
    Thanked 30 Times in 20 Posts
    Rep Power
    19

    Bug?

    In web.config if I set the 'Password' tab to be shown to 'None' as follows...

    <add name="Password" showto="None" />

    I get the following error:

    Server Error in '/Extranet' Application.
    Attempted to divide by zero.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.DivideByZeroException: Attempted to divide by zero.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:

    [DivideByZeroException: Attempted to divide by zero.]
    System.Decimal.FCallDivide(Decimal& d1, Decimal& d2) +0
    HAP.Web.Default.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +513
    System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14
    System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +35
    System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +91
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +74
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2207

  2. #2

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,690
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    Will look into that for you

  3. Thanks to nickbro from:

    gybe78 (13th May 2011)

  4. #3
    gybe78's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Aylesbury
    Posts
    143
    Thank Post
    25
    Thanked 30 Times in 20 Posts
    Rep Power
    19
    Many thanks Nick for your continued efforts on a brilliant project.

    While I've got you can I ask you how I can update default.aspx to show the user's name when they login?

    I have this running well on v5.4.5 using <asp:Literal runat="server" ID="welcomename" /> and <asp:Literal runat="server" ID="name" /> however it doesn't seem to work on v6.*.

  5. #4

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Claremont, CA
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    We've just run into the same error attempting to upgrade v5.4.5.0 to v6.2.

    <add name="Password" showto="" />
    Attached Files Attached Files
    Last edited by robncar; 16th May 2011 at 07:27 PM.

  6. #5

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,690
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    Install v6.3

  7. #6
    gybe78's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Aylesbury
    Posts
    143
    Thank Post
    25
    Thanked 30 Times in 20 Posts
    Rep Power
    19
    Bump...

    While I've got you can I ask you how I can update default.aspx to show the user's name when they login?

    I have this running well on v5.4.5 using <asp:Literal runat="server" ID="welcomename" /> and <asp:Literal runat="server" ID="name" /> however it doesn't seem to work on v6.*.

  8. #7

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,690
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    Try <%=up.Username%>

  9. #8
    gybe78's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Aylesbury
    Posts
    143
    Thank Post
    25
    Thanked 30 Times in 20 Posts
    Rep Power
    19
    Quote Originally Posted by nickbro View Post
    Try <%=up.Username%>
    Thanks for the suggestion but it causes an error .....

    Server Error in '/Extranet' Application.
    Compilation Error
    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: CS1010: Newline in constant

    Source Error:

    Line 34: <div id="hometabs">
    Line 35: <div id="tabheaders">
    Line 36: <asp:Repeater runat="server" ID="tabheader_repeater"><ItemTemplate><a href="./" onclick="showtab('<%#Eval("Name") %>', this); return false;"><%#Eval("Name") %></a></ItemTemplate></asp:Repeater>
    Line 37: </div>
    Line 38: <div id="tabs">


    Source File: c:\inetpub\wwwroot\Extranet\Default.aspx Line: 36



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Bug Found
    By familyguy in forum EduSweep
    Replies: 5
    Last Post: 10th June 2009, 04:27 PM
  2. Bug
    By powdarrmonkey in forum EduSweep
    Replies: 6
    Last Post: 10th June 2009, 04:26 PM
  3. Bug in 1.5.1
    By sidewinder in forum EduGeek AUP Informant
    Replies: 4
    Last Post: 15th October 2008, 02:13 PM
  4. Is this a bug or a feature?
    By SeanVin in forum Wireless Networks
    Replies: 1
    Last Post: 17th July 2008, 03:51 AM
  5. WMF Bug
    By russdev in forum Windows
    Replies: 27
    Last Post: 12th January 2006, 11:29 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •