+ Post New Thread
Page 9 of 53 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast
Results 121 to 135 of 785
Home Access Plus+ Thread, Home Access Plus+ in Projects:; v5.1 is now available on Home Access Plus+...
  1. #121
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    v5.1 is now available on Home Access Plus+

  2. #122
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    To go back to the HTML version, you need to delete the cookies set by HAP.

  3. #123

    Edu-IT's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7,140
    Thank Post
    403
    Thanked 622 Times in 568 Posts
    Rep Power
    181
    Then the user would get logged out?

    I've added some suggestions to the project if anyone wish to comment on them/vote.
    http://hap.codeplex.com/workitem/list/basic

  4. #124
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    I'll get one with the jobs. If anyone can help, please let me know, I'll add you as a dev on codeplex.

  5. #125
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    Right, an update, I've done a few of the jobs on the list. I've even gone through all of the pages and removed the /extranet/ reference. You can now run HAP without it needing to be in the /extranet/ folder. v5.2 may look to be a big release, but it's mainly this change to remove the /extranet/ from all of the code files. The biggest nightmare was the HTML My Computer Browser, well that and the silverlight version.

    The web.config file will be getting an addition. The subjects list will be stored in there, and the config tool has been updated to update these listings.

    And yes I know what time it is too. I'm off to sleep now.

    Any again, if their are any programmers out there who would be willing to help me out, and can understand what I've already done (mind that's not really needed), let me know.

    You can see the changes for the /extranet/ fix on http://hap.codeplex.com/SourceContro.../changes/53899

  6. #126
    sister_annex's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    594
    Thank Post
    99
    Thanked 136 Times in 120 Posts
    Rep Power
    49
    As much as I would love to help with the coding etc I am a VB coder and not too good with the web stuff yet so I'll just sit back and add comments where necessary. I do know there are some good coders on here so I'm sure you'll get some help.

    I think I speak for everyone when I say well done on such a fantastic product and kudos for the amount of hardwrok you are putting in to accomodate everyones requests

    Mark

  7. #127
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    I've just released v5.2 onto Home Access Plus+. This should remove the need to have HAP installed into the extranet folder. It'll also allow you to run multiple HAPs inside IIS.
    Other chances include a major speed boost to the logon tracker. I found the way I was logging errors wasn't working, it was infact locking the application up. So I've removed this code. Still works though.
    Most of this release has been the 1st point, but the booking system has had a bit of a look at, and some other stuff. Full details are in the change log

  8. Thanks to nickbro from:

    sister_annex (12th August 2010)

  9. #128
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    In the v5.2 release, please read the release notes

  10. #129
    sister_annex's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    594
    Thank Post
    99
    Thanked 136 Times in 120 Posts
    Rep Power
    49
    Nick,

    I have finally got roind to installing HAP+ (latest version as of today), have followed the instructions but a getting an error when tring to load the ajax stuff...

    Code:
    Parser Error 
    Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. 
    
    Parser Error Message: Could not load file or assembly 'System.Web.Ajax' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    
    Source Error: 
    
    
    Line 2:  <%@ Register Assembly="AjaxControlToolkit" Namespace="AjaxControlToolkit.HTMLEditor" TagPrefix="asp" %>
    Line 3:  <%@ Register Assembly="AjaxControlToolkit" Namespace="AjaxControlToolkit" TagPrefix="asp" %>
    Line 4:  <%@ Register Assembly="System.Web.Ajax" Namespace="System.Web.UI" TagPrefix="asp" %>
    Line 5:  
    Line 6:          <div id="EditAnn">
     
    
    Source File: /Homeaccess/Controls/Announcement.ascx    Line: 4 
    
    Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'System.Web.Ajax' could not be loaded.
    
    
    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
    To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
    Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
    To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
    Any ideas??

    EDIT: Adding the system.web.ajax.dll.to the bin folder fixes the issue - not sure if it should be there or whether I have missed some thing from my install as the release notes say to delete it (and it is not there as part of the a fresh download of v5.2) - Also, now working it keeps asking for a username and password (~5times) before letting me access files etc - again I may have missed something but thought I'd ask just in case

    Cheers Nick

    Mark
    Last edited by sister_annex; 13th August 2010 at 12:57 PM. Reason: Additional Info

  11. #130
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    Open all of the web.config files, look for xxx Easylink. Change this to a AD group that has permissions.

    I removed the system.web.ajax.dll because it wasn't needed anymore, or so I thought. It's not needed for me.

  12. #131
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    Ok, I've fixed that problem, reuploaded it to codeplex, it's not v5.2.1, just to get the 40 downloaders to redownload it. System.Web.Ajax isn't used anymore, it's not supported in .net 4 (since the stuff in it is inbuilt into asp.net 4, or via the ASP.net AJAX Toolkit DLL)
    Download it now from Home Access Plus&#43;

  13. #132
    sister_annex's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    594
    Thank Post
    99
    Thanked 136 Times in 120 Posts
    Rep Power
    49
    Thanks nick

    Irony is that i'm on annual leave now for the next two weeks so wont be able to do anything with it until i return from my holiday haha

    Cheers again

    Mark

  14. #133
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    You should implement a microsoft remote desktop gateway server. That's how I'm doing all of these changes from home. It means RDP traffic is encrypted over https, gets around the LEA

  15. #134
    sister_annex's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    594
    Thank Post
    99
    Thanked 136 Times in 120 Posts
    Rep Power
    49
    Could be interesting from the middle of the Canary Islands lol - either way I have a VPN connection to the network anyway that i may us if i can be bothered

  16. #135

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Surburbia
    Posts
    2,178
    Thank Post
    74
    Thanked 307 Times in 243 Posts
    Rep Power
    115
    ::blink & you'll miss a few versions:: Have just grabbed the latest rel., new web.config etc. and hit a few glitches:

    - I managed to upset the Silverlight new folder functionality. In a hurry I haven't managed to figured out a consistent set of steps for any of this, but when making a new folder and changing the offered name (e.g. "New Folder") I've had

    a) It work.
    b) An exception (from System.IO.[whatever].MoveTo).
    c) A message saying " sorry... can not be moved..".
    d) It appear to let me create and rename a folder to the same name as one at the same level e.g. at one point I had two folders called "x" displaying in the right hand pane, although after an F5 refresh there was only one.

    - I can't get the Basic Version HTML Uploader to upload files. The very same files do upload OK via drag & drop.

    I then tried building the source which worked fine but rounding up the refs again there are two (harmless) redundant ones in HAP.Web. Didn't note them properly before nuking, but IIRC it was ms office core and the old silverlight.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 9 of 53 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast

Similar Threads

  1. Home Access
    By nickbro in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 0
    Last Post: 7th July 2010, 10:48 PM
  2. o2 Home Access
    By russdev in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 21st November 2009, 09:08 PM
  3. Access from home
    By button_ripple in forum How do you do....it?
    Replies: 30
    Last Post: 15th October 2008, 07:35 PM
  4. Home Access
    By FragglePete in forum How do you do....it?
    Replies: 14
    Last Post: 15th October 2008, 03:18 PM
  5. Access from home???
    By Outpost in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 11th February 2006, 12:01 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •