+ Post New Thread
Page 23 of 53 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 331 to 345 of 785
Home Access Plus+ Thread, Home Access Plus+ in Projects:; Originally Posted by PiqueABoo Playing with current version via IE8: - With the non-enhanced file browser, when I hit Upload ...
  1. #331
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,577
    Thank Post
    39
    Thanked 512 Times in 442 Posts
    Rep Power
    115
    Quote Originally Posted by PiqueABoo View Post
    Playing with current version via IE8:

    - With the non-enhanced file browser, when I hit Upload I get an alert box displaying "https:\\server\Extranet\Upload\"

    - Should the List view mode display them in a vertical list, one folder/file per line? If so it's not doing that (they're all one one line and disappear off to the right)
    The Alert Box was fixed in 5.4.4.

    The 2nd thing, hmm, attached is an image of my list view in basicAttachment 8634

  2. #332
    davipton's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Essex
    Posts
    57
    Thank Post
    14
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Rep Power
    13
    Hi All,

    We are running a CC4 network. We have HAP+ 5.4.4 running on our FRS where our Easylink is also run from. HAP+ is working great and have the Logon Tracker setup on the network as per the installation/setup video. It appears to be running fine on the workstations. However, the Logons are not being tracked. The Live page show "No data was found" and this Historic page doesn't show any of our logons only the 1 record that was prepopulated by Nick. I have put exclusions in the firewall for the hap+ exe but this still does not populate any data in the Logon Tracker log.

    Has anyone got any suggestions for me to try??

    Regards,
    David

  3. #333
    linkazoid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    London
    Posts
    650
    Thank Post
    119
    Thanked 90 Times in 74 Posts
    Rep Power
    78
    Is it possible to create a landing page that has a login box so that we can direct staff to a page to log in externally?

  4. #334
    sister_annex's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Wolverhampton
    Posts
    594
    Thank Post
    100
    Thanked 136 Times in 120 Posts
    Rep Power
    49
    Quote Originally Posted by linkazoid View Post
    Is it possible to create a landing page that has a login box so that we can direct staff to a page to log in externally?
    We use ISA2006 with Forms Based Authentication enabled to do this. may be a route to go if you have that facility

  5. #335
    linkazoid's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    London
    Posts
    650
    Thank Post
    119
    Thanked 90 Times in 74 Posts
    Rep Power
    78
    Thanks for your help, unfortunatly we dont use ISA...

  6. #336

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,936
    Thank Post
    709
    Thanked 552 Times in 367 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    204
    Rigght got it installed CC4 network but installed on standard server 2008 box and can browse the folders but if we try and access any files we get 404 error.

    tailed Error Information
    Module IIS Web Core
    Notification MapRequestHandler
    Handler StaticFile
    Error Code 0x80070002
    Requested URL http://support.limehursthigh.leics.s...75th/Buildings for Karen's notices/Aerial Views of Limehurst.doc
    Physical Path C:\inetpub\extranet\Download\W\75th\Buildings for Karen's notices\Aerial Views of Limehurst.doc
    Logon Method Basic
    Logon User XXXXXX
    Any pointers from anyone on where to look.

    Russ

  7. #337

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kent
    Posts
    375
    Thank Post
    43
    Thanked 47 Times in 45 Posts
    Rep Power
    25
    First of all let me say that so far this software looks fantastic! Unfortunately I am running into a little problem. I went through all the config and logged on just fine. Good stuff! I then tried to run HAP Config.exe to go through and change all the little settings to make drives/booking etc work correctly. I edited a few things but upon clicking Finish I get an unhandled exception (error which is below). If I click Continue then nothing happens, if I click Close then the .exe closes. When I opened HAP Config.exe again none of the settings were saved. Without changing anything, I clicked through and upon clicking Finish I get the same error. Seems I cannot use HAP Config.

    EDIT: Maybe the Event Logs would be of more use:
    Event code: 3005
    Event message: An unhandled exception has occurred.
    Event time: 24/11/2010 09:30:40
    Event time (UTC): 24/11/2010 09:30:40
    Event ID: 9d77577e2a824ec2837939616fe401e2
    Event sequence: 415
    Event occurrence: 1
    Event detail code: 0

    Application information:
    Application domain: /LM/W3SVC/2/Root/Extranet-1-129350645445000000
    Trust level: Full
    Application Virtual Path: /Extranet
    Application Path: D:\RMNetwork\RMManage\Web Components\Extranet\
    Machine name: *domaincontroller*

    Process information:
    Process ID: 1984
    Process name: w3wp.exe
    Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

    Exception information:
    Exception type: Exception
    Exception message: LDAP://fqdn/OU=System Administrators,OU=EGS,OU=Establishmenet,DC=dc,DC=I NTERNAL
    at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers(ouobject ou, String subou)
    at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers()
    at HAP.Web.BookingSystem.BookingPopup.Page_Load(Objec t sender, EventArgs e)
    at System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e)
    at System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e)
    at System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

    There is no such object on the server.

    at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.Bind(Boole an throwIfFail)
    at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.Bind()
    at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.get_AdsObj ect()
    at System.DirectoryServices.DirectorySearcher.FindAll (Boolean findMoreThanOne)
    at System.DirectoryServices.DirectorySearcher.FindAll ()
    at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers(ouobject ou, String subou)



    Request information:
    Request URL: https://server:443/Extranet/bookingsystem/Default.aspx
    Request path: /Extranet/bookingsystem/Default.aspx
    User host address: ****
    User: username
    Is authenticated: True
    Authentication Type: Basic
    Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

    Thread information:
    Thread ID: 16
    Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE
    Is impersonating: False
    Stack trace: at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers(ouobject ou, String subou)
    at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers()
    at HAP.Web.BookingSystem.BookingPopup.Page_Load(Objec t sender, EventArgs e)
    at System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e)
    at System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e)
    at System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)


    Custom event details:

    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
    Last edited by gl3nnym; 24th November 2010 at 11:48 AM.

  8. #338

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kent
    Posts
    375
    Thank Post
    43
    Thanked 47 Times in 45 Posts
    Rep Power
    25
    I am getting this from the exception details:


    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at HAP.Config.FirstRun.wiz_Finished(Object sender, EventArgs e)
    at AeroWizard.WizardControl.OnFinished()
    at AeroWizard.WizardControl.NextPage(WizardPage nextPage)
    at AeroWizard.WizardControl.nextButton_Click(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    HAP Config
    Assembly Version: 1.8.0.0
    Win32 Version: 1.8
    CodeBase: file:///D:/RMNetwork/RMManage/Web%20Components/Extranet/bin/HAP%20Config.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    AeroWizard
    Assembly Version: 1.0.3851.27394
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///D:/RMNetwork/RMManage/Web%20Components/Extranet/bin/AeroWizard.DLL
    ----------------------------------------
    System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/WINNT/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.

  9. #339
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,577
    Thank Post
    39
    Thanked 512 Times in 442 Posts
    Rep Power
    115
    With the config tool, you could try editing the raw web.config file

  10. #340
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,577
    Thank Post
    39
    Thanked 512 Times in 442 Posts
    Rep Power
    115
    Quote Originally Posted by gl3nnym View Post
    First of all let me say that so far this software looks fantastic! Unfortunately I am running into a little problem. I went through all the config and logged on just fine. Good stuff! I then tried to run HAP Config.exe to go through and change all the little settings to make drives/booking etc work correctly. I edited a few things but upon clicking Finish I get an unhandled exception (error which is below). If I click Continue then nothing happens, if I click Close then the .exe closes. When I opened HAP Config.exe again none of the settings were saved. Without changing anything, I clicked through and upon clicking Finish I get the same error. Seems I cannot use HAP Config.

    EDIT: Maybe the Event Logs would be of more use:
    Event code: 3005
    Event message: An unhandled exception has occurred.
    Event time: 24/11/2010 09:30:40
    Event time (UTC): 24/11/2010 09:30:40
    Event ID: 9d77577e2a824ec2837939616fe401e2
    Event sequence: 415
    Event occurrence: 1
    Event detail code: 0

    Application information:
    Application domain: /LM/W3SVC/2/Root/Extranet-1-129350645445000000
    Trust level: Full
    Application Virtual Path: /Extranet
    Application Path: D:\RMNetwork\RMManage\Web Components\Extranet\
    Machine name: *domaincontroller*

    Process information:
    Process ID: 1984
    Process name: w3wp.exe
    Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

    Exception information:
    Exception type: Exception
    Exception message: LDAP://fqdn/OU=System Administrators,OU=EGS,OU=Establishmenet,DC=dc,DC=I NTERNAL
    at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers(ouobject ou, String subou)
    at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers()
    at HAP.Web.BookingSystem.BookingPopup.Page_Load(Objec t sender, EventArgs e)
    at System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e)
    at System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e)
    at System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

    There is no such object on the server.

    at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.Bind(Boole an throwIfFail)
    at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.Bind()
    at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.get_AdsObj ect()
    at System.DirectoryServices.DirectorySearcher.FindAll (Boolean findMoreThanOne)
    at System.DirectoryServices.DirectorySearcher.FindAll ()
    at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers(ouobject ou, String subou)



    Request information:
    Request URL: https://server:443/Extranet/bookingsystem/Default.aspx
    Request path: /Extranet/bookingsystem/Default.aspx
    User host address: ****
    User: username
    Is authenticated: True
    Authentication Type: Basic
    Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

    Thread information:
    Thread ID: 16
    Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE
    Is impersonating: False
    Stack trace: at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers(ouobject ou, String subou)
    at HAP.Web.HelpDesk.ADUtil.FindUsers()
    at HAP.Web.BookingSystem.BookingPopup.Page_Load(Objec t sender, EventArgs e)
    at System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e)
    at System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e)
    at System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()
    at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)


    Custom event details:

    For more information, see Help and Support Center at Events and Errors Message Center: Basic Search.
    That error is down to the OU object not existing on the server. The error message tells you about this.

  11. #341

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    607
    Thank Post
    8
    Thanked 36 Times in 34 Posts
    Rep Power
    17
    im Glad you updated with the Homedrive issue .. Was i the only person who noticed it ?

    Good job with this BTW .. Ive modified the layout for my school to match our colours and layout etc

  12. #342

    Join Date
    May 2010
    Location
    Kent
    Posts
    375
    Thank Post
    43
    Thanked 47 Times in 45 Posts
    Rep Power
    25
    @nickbro - I have tried changing the OU path using the HAP Config tool but it refuses to save when I click Finish. It looks like this tool is not working on my system (even though it did work the first time I run it). I have now instead manually edited the web.config file and got it working through that. I am not good with this web development stuff so please excuse my dumbness.

    Love the software! Credit to the developer :-D

  13. #343
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    1,232
    Thank Post
    216
    Thanked 228 Times in 197 Posts
    Rep Power
    73
    Hi there, just managed to get this working after a bit of editting (although had to do some big changes with the authentication). For some reason I could not get the basic authentication to work, error codes every single time the same as stuartwilkie's message earlier in the thread. I have changed to using Windows Authentication and now it works!! Is this OK? Am I breaking major rules doing this?

    My question is, how can I add a feature to update the email address box if I limit it to staff and students?

    Loving it so far though, just working on IT room booking facility

  14. #344
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,577
    Thank Post
    39
    Thanked 512 Times in 442 Posts
    Rep Power
    115
    Quote Originally Posted by themightymrp View Post
    Hi there, just managed to get this working after a bit of editting (although had to do some big changes with the authentication). For some reason I could not get the basic authentication to work, error codes every single time the same as stuartwilkie's message earlier in the thread. I have changed to using Windows Authentication and now it works!! Is this OK? Am I breaking major rules doing this?

    My question is, how can I add a feature to update the email address box if I limit it to staff and students?

    Loving it so far though, just working on IT room booking facility
    No you are not breaking the rules, well done for getting windows authentication to work, I never could.

    I don't know about the email address. What happens is it will update the students email address with the studentemailformat when the save. Replacing {0} with their username.

    We can't afford exchange cals for everyone so have limited it to staff only. Students run hmailserver with roundcube front end

  15. #345
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    1,232
    Thank Post
    216
    Thanked 228 Times in 197 Posts
    Rep Power
    73
    Hi, thanks for the response. Just realised though from reading my first post that I actually asked the wrong question! What I would like to be able to do is have Administrators and Staff be able to update their email address but hide that feature from students. The reason for this is that our ISP provides seperate usernames and passwords to log onto the internet/email that bear no resemblance to our Domain logon names I would like staff to be able to enter their emails so that they receive confirmation when they book resources (I know this will work because I tried it as me). Is it easy to add some code to do this?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Home Access
    By nickbro in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 0
    Last Post: 7th July 2010, 10:48 PM
  2. o2 Home Access
    By russdev in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 21st November 2009, 09:08 PM
  3. Access from home
    By button_ripple in forum How do you do....it?
    Replies: 30
    Last Post: 15th October 2008, 07:35 PM
  4. Home Access
    By FragglePete in forum How do you do....it?
    Replies: 14
    Last Post: 15th October 2008, 03:18 PM
  5. Access from home???
    By Outpost in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 11th February 2006, 12:01 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •