+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Home Access Plus+ Thread, Message from webpage 'not found' in Projects:; Setup and working now however i get this on login and cant figure out where its coming from...
  1. #1

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    132
    Thank Post
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    15

    Message from webpage 'not found'

    Setup and working now however i get this on login and cant figure out where its coming from

    Message from webpage 'not found'-capture.png

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,486
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    Have a look in the config, remove the link for the help desk (not the helpdesk section but the link to the help desk under <homepage>)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 18th September 2012, 03:53 PM
  2. Replies: 31
    Last Post: 3rd August 2012, 03:46 PM
  3. GPResult returns "Error: Not Found"
    By philjones2000 in forum Windows
    Replies: 15
    Last Post: 18th November 2011, 09:47 AM
  4. Exchange message routing - or not!
    By ajbritton in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 24th May 2007, 08:08 AM
  5. wireless laptops - domain xxx not found
    By gwendes in forum Windows
    Replies: 22
    Last Post: 16th January 2007, 09:29 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •