+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Home Access Plus+ Thread, HAP v10 Server Error in Projects:; Good Afternoon I have just installed Hap v10 and it all worked fine. I then installed the logon tracker and ...
  1. #1
    Hawes29's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Oldham
    Posts
    29
    Thank Post
    2
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    15

    Unhappy HAP v10 Server Error

    Good Afternoon

    I have just installed Hap v10 and it all worked fine. I then installed the logon tracker and created an SQL database as per Nickbro's video; when I've change the logon tracker from XML to SQLConnectionString I receive the following error page

    HAP v10 Server Error-hap-error.png

    Any help is always appreciated.

    Thanks

  2. #2

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,676
    Thank Post
    43
    Thanked 557 Times in 465 Posts
    Rep Power
    122
    Check you've set the SQL connection string in the web.config file, it doesn't seem to like that

  3. Thanks to nickbro from:

    Hawes29 (25th June 2014)

  4. #3
    Hawes29's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Oldham
    Posts
    29
    Thank Post
    2
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    15
    Hi Nick

    Found a typo in the connection string, resolved and sorted. Thanks.

    One more thing, when i first login i receive a warning "Not Found" and this comes back every-time i return to the home page. Any ideas?


    HAP v10 Server Error-not-found.png

    Thanks again.

  5. #4

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,676
    Thank Post
    43
    Thanked 557 Times in 465 Posts
    Rep Power
    122
    Will need some HAP+ JSON Debugging done to find that one out, it could be the live tile is there but the plugin isn't for it (maybe booking system)



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Server Error in /Hap Application
    By nyates in forum Home Access Plus+
    Replies: 2
    Last Post: 28th November 2012, 09:59 AM
  2. (HAP) HTTP Error 500.19 - Internal Server Error
    By edutech4schools in forum Home Access Plus+
    Replies: 1
    Last Post: 1st October 2012, 02:33 PM
  3. Server Error in '/hap' Application -intermittent error
    By dosh in forum Home Access Plus+
    Replies: 8
    Last Post: 6th June 2012, 11:25 PM
  4. Server Error in '/HAP' Application.
    By victory2009 in forum Home Access Plus+
    Replies: 17
    Last Post: 6th June 2012, 02:40 PM
  5. Replies: 19
    Last Post: 20th January 2012, 03:09 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •