+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Home Access Plus+ Thread, Upgrading HAP 7.5 to 10 in Projects:; I searched through the forums but did not find anything regarding this subject. We currently have a production deployment of ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Upgrading HAP 7.5 to 10

    I searched through the forums but did not find anything regarding this subject. We currently have a production deployment of HAP 7.5 which has been working great. I have been following the various upgrades and want to plan migrating to version 10. Can I upgrade directly to 10.0 or do I need to upgrade in stages?

    Any input would be greatly appreciated. Thanks in advance.

  2. #2

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,690
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    1. Backup your site
    2. Save the hapconfig.xml somewhere
    3. Delete all
    4. Install v10 and v10.1 Update
    5. Restore the hapConfig.xml file
    6. Run HAP+

    If that doesn't work, you will have to reconfigure HAP+ (delete hapConfig.xml)

    7. You may need to check the web.config file if you don't get stylesheets

  3. #3
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,441
    Thank Post
    62
    Thanked 207 Times in 179 Posts
    Rep Power
    56
    Nick are the styles transferrable from 9.7? To save my CSS changes?

  4. #4

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,690
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    The basic one should be

    - - - Updated - - -

    raw css files, no

  5. #5
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,441
    Thank Post
    62
    Thanked 207 Times in 179 Posts
    Rep Power
    56
    Basestyle.css I mean?

  6. #6

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,690
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    Nope, there has been changes to that, compare the 2 files

  7. #7
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,441
    Thank Post
    62
    Thanked 207 Times in 179 Posts
    Rep Power
    56
    Hi @nickbro, just installed HAP v10 on a new dev Server running server 2012, all going well apart from I get no styles. You said above "You may need to check your web.config" but what exacly am I checking for?

    TIA
    Last edited by fairm010; 5th June 2014 at 12:38 PM.

  8. #8
    fairm010's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    C:/Windows/System32/
    Posts
    1,441
    Thank Post
    62
    Thanked 207 Times in 179 Posts
    Rep Power
    56
    Derp, I've fixed it. Removed the bit in web.config that says, quite logically, remove this bit for IIS8



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. cant upgrade from 10.5.8 to 10.6.3
    By jd20075 in forum Mac
    Replies: 14
    Last Post: 25th October 2011, 09:23 PM
  2. Upgrade from 1.0 to 1.5
    By Scotmk in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 7
    Last Post: 23rd March 2008, 04:56 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 22nd October 2007, 08:15 PM
  4. Should I upgrade 10.3 server to 10.4?
    By sidewinder in forum Mac
    Replies: 3
    Last Post: 1st May 2007, 08:51 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •