+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, HAP won't load if local My Documents isn't accessible in Projects:; Have noticed recently (and it may have been an issue for some time) that staff who try and use HAP ...
  1. #1
    dgsmith's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Merseyside, England
    Posts
    1,104
    Thank Post
    118
    Thanked 90 Times in 78 Posts
    Rep Power
    36

    HAP won't load if local My Documents isn't accessible

    Have noticed recently (and it may have been an issue for some time) that staff who try and use HAP at home on their network laptops (where they have My Documents mapped to N: which in turn is their network drive) can't seem to load HAP. This works fine when they are on site as their My Documents has an active connection.

    As a test, I disconnected N: whilst in school where it works, to find as expected that HAP then stopped working (pretty much just a blank screen). Users get the username/password area, but as soon as credentials are entered it's just blank.

    I see no reason why HAP should rely on the local My Documents to point/be conencted somewhere, as it's entirely web based?

    Can't find what version we have (I thought it would be in a help/about link!), though I haven't upgraded since early/mid this year, so not sure if it's been addressed (or known) since then, or even if it's just unique to us!

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,486
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    View the source of the web page it'll say the version near the top.

    My Documents should rely on the Home Directory path in AD, or however you've set it up

  3. #3
    dgsmith's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Merseyside, England
    Posts
    1,104
    Thank Post
    118
    Thanked 90 Times in 78 Posts
    Rep Power
    36
    Version is 8.4.1114.1700.. so we're a year out.. I guess I should update too when I get the chance!

    I know how My docs is setup My query was whether this should have any bearing on whether HAP loads up or not? Does HAP need to access the local machine My docs in order to actually work? It just seemed odd it did work when a connection was established but didn't when the connection wasn't there.

    Ideally, it would work regardless whether My Docs was accessible or not, though it seems not always to be the case for us.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] Documentation Won't Load
    By MattHarwood in forum MIS Systems
    Replies: 4
    Last Post: 22nd April 2013, 02:27 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 24th January 2013, 02:57 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 7th September 2011, 12:43 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 27th April 2010, 10:50 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 9th January 2006, 07:43 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •