+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Home Access Plus+ Thread, Customisation and Single Sign On in Projects:; Hello again.. I'm making good progress overall but have happened across another small issue. I've found that editing the code ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester
    Posts
    23
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    7

    Customisation and Single Sign On

    Hello again..

    I'm making good progress overall but have happened across another small issue. I've found that editing the code of Default.aspx in the root HAP folder stops SSO from working. Is this intended behavior? Is there a way around it?

    Example; I edited the line underneath the Home Access Plus+ banner ("Access your School From Home") to read something else. After saving the change, no users were able to log in automatically and were prompted for a username and password by Login.aspx. As soon as I changed the file back to read it's default "Access your School From Home" the SSO was working again. This was definitely the only change made to Default.aspx, I've tested it in isolation.

    I'd like to be able to remove the HAP+ banner and reference to accessing from home as we already have another solution in place for that, I'm only using the bookings and helpdesk internally and wish to avoid confusion amongst staff, you know as well as I do that it doesn't take much..

    Thanks again

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,483
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    Check your file/folder permissions after you've saved the file

  3. #3

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester
    Posts
    23
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    7
    They're exactly the same on the file and the HAP folder before and after editing. I don't know how relevant it is but any users already logged in via SSO stay logged in when the change is made. It's only users trying to log in since the edit who are affected.

  4. #4
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,483
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    Odd, it could be recycling the application in IIS (it shouldn't) which will cause something to invalidate

  5. #5

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester
    Posts
    23
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    7
    I can't see anything obvious in event viewer (not that I know what I'm looking for...)

    Any other ideas? I'd really like to get it live

    Thanks

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 19th March 2013, 08:49 AM
  2. Live @Edu Single Sign On and the SWGfL
    By Mr.Ben in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 16
    Last Post: 8th October 2012, 04:58 PM
  3. OWA and Sharepoint 2010 Single Sign on
    By ants1974 in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 3
    Last Post: 23rd August 2011, 08:27 AM
  4. ePortal and CC3 Single Sign On
    By budgester in forum MIS Systems
    Replies: 3
    Last Post: 21st June 2007, 10:26 AM
  5. CMIS ePortal Single Sign-on
    By markberry in forum MIS Systems
    Replies: 12
    Last Post: 26th March 2007, 11:27 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •