+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
Home Access Plus+ Thread, Internet Explorer 11 in Projects:; Hi there, We have had a few student coming with the problem that they cannot login to HAP. We have ...
  1. #1

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    13

    Question Internet Explorer 11

    Hi there,

    We have had a few student coming with the problem that they cannot login to HAP. We have verified this only on IE 11 all other browsers work fine.
    In IE 11 you have to put compatability mode on for you to be able to login.
    You basically press the login button or press enter and it doesn't do anything.
    Has anyone else come across this problem and has anyone fixed this?
    We are currently on version 9.5.831.2140

  2. #2

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,572 Times in 1,252 Posts
    Rep Power
    340
    IE11 is still in beta, so you may discover numerous compatibility problems. It'll come with Windows 8.1 later this year and Windows 7 SP1 early next year.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    13
    Just wondering if this is a problem IE 11 or if something needs to be changed with HAP to increase support. Better having HAP support IE11 before its actually released. But i'm sure i spotted that Nickbro had tested IE11 on windows 8.1 and it worked fine. But don't know if he had to put compatibility mode on fo it to work.

    Thanks
    David

  4. #4

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    873
    Thank Post
    90
    Thanked 165 Times in 140 Posts
    Rep Power
    49
    Yes, same issue here. Just tried with Windows 8.1 Enterprise RTM/IE 11 and although HAP presents the logon screen, users cannot login. (page cannot be displayed)

  5. #5
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,593
    Thank Post
    39
    Thanked 514 Times in 444 Posts
    Rep Power
    115
    I haven't gotten 8.1 yet, so won't be able to test it. I will check as soon as I can though. I may upgrade my work pc to IE11

  6. #6

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    13
    Yes i have upgraded to IE 11 on my work machine. I have also upgraded HAP to 9.6 but the problem still exists.

  7. #7
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,593
    Thank Post
    39
    Thanked 514 Times in 444 Posts
    Rep Power
    115
    Just tested, and HAP+ v9.6 logs in fine for me, My Files also responds correctly.

    IE 11.0.9600.16384

  8. #8

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    13
    That is the same version of IE i am using as i only downloaded it yesterday myself to test. Have you got IE in compatibility view? As it works fine if we switch that on.

    Thanks
    David

  9. #9

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    873
    Thank Post
    90
    Thanked 165 Times in 140 Posts
    Rep Power
    49
    Quote Originally Posted by nickbro View Post
    Just tested, and HAP+ v9.6 logs in fine for me, My Files also responds correctly.

    IE 11.0.9600.16384
    I stand corrected, just tried using another account and it works fine (without compatibility mode being on)...just need to find out why the original test account didn't log in successfully!

  10. #10

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    13
    Quote Originally Posted by MYK-IT View Post
    I stand corrected, just tried using another account and it works fine (without compatibility mode being on)...just need to find out why the original test account didn't log in successfully!
    Is this on the same computer just a logged on as a different user? Or are you logged in with the same user on the computer and using a different user to login to HAP?

  11. #11

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    873
    Thank Post
    90
    Thanked 165 Times in 140 Posts
    Rep Power
    49
    Quote Originally Posted by broadld View Post
    Is this on the same computer just a logged on as a different user? Or are you logged in with the same user on the computer and using a different user to login to HAP?
    (Initially) same computer, different user account for HAP.
    But of all the test HAP accounts; I had used one with an issue as it wouldn't log in via any (version) of web-browser (IE, Chrome) etc. Now using a known working HAP account and it is logging into HAP fine.

  12. #12
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,593
    Thank Post
    39
    Thanked 514 Times in 444 Posts
    Rep Power
    115
    Good to hear it's working now

  13. #13

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    13
    This still is not working for me. It doesn't matter what account i use to login to HAP the login button just will not work even with a user i know works. If i put compatibility mode on it works fine.

  14. #14
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,593
    Thank Post
    39
    Thanked 514 Times in 444 Posts
    Rep Power
    115

  15. #15

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    13
    Hi there,

    I have installed this and the login button still does not work whichever username is put in.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 15th September 2012, 01:16 AM
  2. Top 11 Reasons you shouldn't upgrade to Internet Explorer 7
    By Geoff in forum Jokes/Interweb Things
    Replies: 0
    Last Post: 29th October 2006, 12:33 PM
  3. Remove internet explorer print option
    By adamyoung in forum Windows
    Replies: 9
    Last Post: 2nd November 2005, 02:42 PM
  4. Redirecting Internet Explorer Favourites?
    By Thomas in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 12th October 2005, 12:02 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 6th October 2005, 01:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

  1. tony_baduk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •