+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Home Access Plus+ Thread, Errors in Projects:; Hi I get the following error when any HelpDesk admin logs off. Any ideas? Thanks! [ArgumentOutOfRangeException: 'userlist2' has a SelectedValue ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    UK
    Posts
    33
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Errors

    Hi

    I get the following error when any HelpDesk admin logs off. Any ideas? Thanks!

    [ArgumentOutOfRangeException: 'userlist2' has a SelectedValue which is invalid because it does not exist in the list of items.
    Parameter name: value]
    System.Web.UI.WebControls.ListControl.set_Selected Value(String value) +3203787
    HAP.Web.HelpDesk.New.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +1769
    System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +25
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +71
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3064

  2. #2

    Join Date
    May 2013
    Posts
    65
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I believe the cause and solution are the same as this one (ignore the part about display names).
    Logout fails from booking and helpdesk

  3. #3

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    UK
    Posts
    33
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks @Arkaine, but that didn't help. The OU containing the admin users is definitely seen by HAP.

  4. #4

    Join Date
    May 2013
    Posts
    65
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Is it a child of an OU in the HAP config? It needs to be in the config.

  5. #5

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    UK
    Posts
    33
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes already in the config!

  6. #6

    Join Date
    May 2013
    Posts
    65
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Daww, well, I'm out of ideas.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Administrators Nasty File Search errors.
    By Kyle in forum How do you do....it?
    Replies: 5
    Last Post: 24th January 2006, 09:53 PM
  2. Google Spyware error
    By ChrisH in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 14th December 2005, 08:35 PM
  3. liberum and asp error message
    By russdev in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 25th November 2005, 01:46 PM
  4. Adduser.conf parse errors
    By ChrisH in forum *nix
    Replies: 4
    Last Post: 18th November 2005, 11:10 AM
  5. Kerberos error - All policies disappeared
    By ajbritton in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 2nd November 2005, 02:13 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •