+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Home Access Plus+ Thread, HAP issues on V9 in Projects:; HAP V9 is installed (I think either 9.0 or 9.1, not sure...) but is no longer working properly. Users are ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    23
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HAP issues on V9

    HAP V9 is installed (I think either 9.0 or 9.1, not sure...) but is no longer working properly. Users are able to logon to HAP but they are not able to see anything once logged in other than Resources and Me, but neither of those links actually work. No link is showing for Mapped Drives either. None of the icons are showing for anything. This had been working in the past, though we are unsure when it stopped. Previous admin that set it up is no longer here. Wondering if this is worth troubleshooting or just better to reinstall from scratch and upgrading to 9.4. ??

    (i tried to upload a screenshot but the attachment wouldn't upload to the thread for some reason)

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,520
    Thank Post
    37
    Thanked 501 Times in 432 Posts
    Rep Power
    113
    Reinstall from scratch is best. It could be down to .net 4.5 being installed on the server, but best to try an install from fresh

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. HAP 7.10 Helpdesk links issue on /hap/default.aspx
    By mattgrimley in forum Home Access Plus+
    Replies: 3
    Last Post: 25th March 2012, 03:01 PM
  2. Internet Issue on a few devices
    By stariq in forum Wireless Networks
    Replies: 9
    Last Post: 3rd February 2009, 10:40 AM
  3. Integris G2 Time out issue on Upload
    By KWIK in forum MIS Systems
    Replies: 0
    Last Post: 18th August 2008, 01:27 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 3rd January 2008, 02:08 PM
  5. Intermittent performance issues on Windows 2k3
    By john_robinson001 in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 24th May 2007, 09:46 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •