+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, Homepage loading issue in Projects:; Since upgrading to HAP+ 9.5, whenever I load HAP+ on a new machine/device or clear the browser history I get ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Birmingham
    Posts
    115
    Thank Post
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3

    Homepage loading issue

    Since upgrading to HAP+ 9.5, whenever I load HAP+ on a new machine/device or clear the browser history I get the following error

    Homepage loading issue-homepage-error.png

    If I login everything loads fine and when I logout the homepage looks normal again, if I then clear the browser cache or go to another device I have the same issue again until I've logged in.

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,539
    Thank Post
    37
    Thanked 504 Times in 435 Posts
    Rep Power
    114
    Ok, there's an issue with your install and permissions. On the server, can you go to /style/basestyle.css, it should give you an error message

  3. #3

    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Birmingham
    Posts
    115
    Thank Post
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3
    @nickbro

    Thanks Nick, It came up with "401 - Unauthorized: Access is denied due to invalid credentials" which made me check authentication, I must have missed setting the application pool identity as the authentication credentials for anonymous authentication when I reconfigured my server as it was set to the IUSR still. Stupid moment on my part I think!!

    Cheers

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. ePortal API loading issue
    By edenwest in forum Educational Software
    Replies: 0
    Last Post: 17th April 2012, 05:07 PM
  2. Moodle Homepage Slow to Load
    By glennda in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 21
    Last Post: 14th February 2011, 06:17 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 20th March 2010, 09:14 AM
  4. Firefox + Multiple Tabbed Homepages
    By Dos_Box in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 15th July 2005, 01:01 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •