+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
Home Access Plus+ Thread, [HAP][v9] Setup isn't modifying hapconfig.xml. No errors or permission issues. in Projects:; Originally Posted by nickbro Try this, they changed something in jQuery ui in 1.9 Code: $('#maintabs').tabs({ activate: function (event, ui) ...
  1. #16

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    97
    Thank Post
    22
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by nickbro View Post
    Try this, they changed something in jQuery ui in 1.9

    Code:
                                $('#maintabs').tabs({ activate: function (event, ui) {
                                    if (<%=HAP.Web.Configuration.hapConfig.Current.FirstRun ? "false" : "true" %> || ui.newTab.index() > 1) {
                                        $("#<%=Save.ClientID%>").css("display", "");
                                    }
                                }, disabled: [1, 2, 3, 4, 5, 6] });
    You do need to go to the 3rd tab to get it to show the button
    That fixed it for me, thanks!

  2. #17
    SmithR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Solihull
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    15
    I Sorted my issue as i was copying and pasting from an old hapconfig.xml and i think the new lines needed width="1" height="1" which the old lines didnt have
    Thanks Anyway

  3. #18

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,691
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    Ah good to hear, it should of upgraded the hapConfig if it detects the version numbers don't match



SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [HAP+][v9] Planned Features
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 121
    Last Post: 30th April 2013, 09:55 AM
  2. [HAP+][v9] Booking System Error
    By mrbios in forum Home Access Plus+
    Replies: 18
    Last Post: 22nd April 2013, 01:38 AM
  3. Replies: 73
    Last Post: 27th April 2012, 10:37 AM
  4. hapconfig.xml is accessible
    By gianzack in forum Home Access Plus+
    Replies: 5
    Last Post: 10th December 2011, 09:00 PM
  5. LDAP:\/\/ in hap/api/setup/GetADTree
    By gianzack in forum Home Access Plus+
    Replies: 1
    Last Post: 30th November 2011, 11:46 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •