+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
Home Access Plus+ Thread, [HAP+][v9] Booking System Error in Projects:; Just giving this a very quick test while I'm bored First off the help gives an error about ]]> on ...
  1. #1
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,549
    Thank Post
    363
    Thanked 264 Times in 216 Posts
    Rep Power
    101

    Talking [HAP+][v9] Booking System Error

    Just giving this a very quick test while I'm bored

    First off the help gives an error about ]]> on line 365, deleting this gets rid of the error, from the looks of things you've put it in twice.

    Also while everything worked first time the booking sheet on mine doens't appear to load properly, not entirely sure why though. I just get a blue line down the middle of the screen with "This week is week one" squashed up the top.

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    Forgot about that one, I'd fixed that internally but didn't check it in. Can you do some JSON debugging for the other error

  3. #3
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,549
    Thank Post
    363
    Thanked 264 Times in 216 Posts
    Rep Power
    101
    Quote Originally Posted by nickbro View Post
    Forgot about that one, I'd fixed that internally but didn't check it in. Can you do some JSON debugging for the other error
    Will do now, also just noticed it shows up fine on the server logging in locally within school, but it's just from home that it's not showing up correctly (IE10 + chrome) possibly a permissions thing?

    Will check the JSON debuging now though

  4. #4
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    Odd, it works fine for me in FF and IE externally and internally. Let me know if you can find anything

  5. #5
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,549
    Thank Post
    363
    Thanked 264 Times in 216 Posts
    Rep Power
    101
    ok i can't make head nor tails of the JSON debug and it's 61,000 characters so i can't post it

  6. #6
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    61000 Characters?!?!?!

    You should get:

    1) Initial Request which is the this is a week x and you have x bookings available
    2) 1 Request for each Resource to the /loadroom/ api

    If you want, you can try going direct to the api and see what it spits out for each resource:

    /api/BookingSystem/LoadRoom/22-4-2013/RESOURCE

  7. #7
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    Split this from the v9 preview thread

  8. #8
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,549
    Thank Post
    363
    Thanked 264 Times in 216 Posts
    Rep Power
    101
    So this is what i get when i go to the api for one resource:
    Code:
    [{"Date":"01Monday 1","DisplayName":"Craig CA. Sargent","EquipRoom":null,"LTCount":0,"LTHeadPhones":false,"LTRoom":null,"Lesson":"AM Reg","Name":"10E","Room":"T8","Static":true,"Username":"sargentc"},{"Date":"22\/04\/2013","DisplayName":"Julie Brindle","EquipRoom":null,"LTCount":0,"LTHeadPhones":false,"LTRoom":null,"Lesson":"Period 1","Name":"Year 8 DT Res Mat","Room":"T8","Static":false,"Username":"protheroe"},{"Date":"01Monday 1","DisplayName":"Craig CA. Sargent","EquipRoom":null,"LTCount":0,"LTHeadPhones":false,"LTRoom":null,"Lesson":"Period 2","Name":"13D\/IT1","Room":"T8","Static":true,"Username":"sargentc"},{"Date":"01Monday 1","DisplayName":"Craig CA. Sargent","EquipRoom":null,"LTCount":0,"LTHeadPhones":false,"LTRoom":null,"Lesson":"Period 3","Name":"12A\/CM1","Room":"T8","Static":true,"Username":"sargentc"},{"Date":"01Monday 1","DisplayName":"Craig CA. Sargent","EquipRoom":null,"LTCount":0,"LTHeadPhones":false,"LTRoom":null,"Lesson":"Period 4","Name":"12A\/CM1","Room":"T8","Static":true,"Username":"sargentc"},{"Date":"01Monday 1","DisplayName":"Craig CA. Sargent","EquipRoom":null,"LTCount":0,"LTHeadPhones":false,"LTRoom":null,"Lesson":"Period 5","Name":"13B\/CM1","Room":"T8","Static":true,"Username":"sargentc"},{"Date":"01Monday 1","DisplayName":"Craig CA. Sargent","EquipRoom":null,"LTCount":0,"LTHeadPhones":false,"LTRoom":null,"Lesson":"Period 6","Name":"13B\/CM1","Room":"T8","Static":true,"Username":"sargentc"},{"Date":"01\/01\/0001","DisplayName":"Not Booked","EquipRoom":null,"LTCount":0,"LTHeadPhones":false,"LTRoom":null,"Lesson":"After School","Name":"FREE","Room":"T8","Static":false,"Username":"Not Booked"}]

  9. #9
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    Looks ok to me, very odd. :-(

  10. #10
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,549
    Thank Post
    363
    Thanked 264 Times in 216 Posts
    Rep Power
    101
    Attached is what i see...

    EDIT: connecting to localhost works ok, connecting to schoolwebsite.net/hap/bookingsystem loads it incorrectly.

    EDIT2: control panel works fine though, it's literally just the booking sheet.

    EDIT3: i can also use the overview to search for a specific user and bring up their classes.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails [HAP+][v9] Booking System Error-whatisee.png  
    Last edited by mrbios; 22nd April 2013 at 12:24 AM.

  11. #11
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    What are the two output's?

  12. #12
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    Try a CTRL+F5, to clear the cache

  13. #13
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,549
    Thank Post
    363
    Thanked 264 Times in 216 Posts
    Rep Power
    101
    Quote Originally Posted by nickbro View Post
    Try a CTRL+F5, to clear the cache
    Tried that, also tried restarting both the site and the app pool on IIS while clutching at straws.

    What two outputs are you after?

  14. #14
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,588
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    It looks to be CSS related, can you browse to /hap/style/bookingsystem.css and compare it to the actual file, see if they match.

  15. Thanks to nickbro from:

    mrbios (22nd April 2013)

  16. #15
    mrbios's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Stroud, Gloucestershire
    Posts
    2,549
    Thank Post
    363
    Thanked 264 Times in 216 Posts
    Rep Power
    101
    Quote Originally Posted by nickbro View Post
    It looks to be CSS related, can you browse to /hap/style/bookingsystem.css and compare it to the actual file, see if they match.
    hmm without knowing what's changed the only thing i can pick up on straight away is the last line...

    Loading the file on the server shows: "#datepicker .ui-datepicker { border-top: 0; }" at the end of the file, but browsing to that file doens't show that line

    EDIT: ah they definitely seem different
    Last edited by mrbios; 22nd April 2013 at 12:42 AM.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Change the HAP booking system drop down lists
    By mmeoli in forum Home Access Plus+
    Replies: 4
    Last Post: 17th April 2013, 08:40 AM
  2. v8.1 - Booking System / Logon Error Message
    By teklogic in forum Home Access Plus+
    Replies: 1
    Last Post: 18th October 2012, 06:01 PM
  3. HAP+ booking system sizing issue
    By jamesgriffiths in forum Home Access Plus+
    Replies: 6
    Last Post: 21st May 2012, 03:47 PM
  4. Online Resource Booking System
    By SimpleSi in forum Web Development
    Replies: 14
    Last Post: 29th October 2008, 08:34 PM
  5. Online Booking System
    By imullings in forum Educational Software
    Replies: 2
    Last Post: 5th September 2006, 08:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •