+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Home Access Plus+ Thread, File not found in Projects:; I have HAP+ v8 installed and working on the local network, the users My Documents load and show fine. But ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    File not found

    I have HAP+ v8 installed and working on the local network, the users My Documents load and show fine. But when i try and access from our external domain I get File Not Found errors and no folders will load. It is using HTTPS and goes through a TMG firewall to get to the web server. I am wondering if there is something not setup correctly on TMG but I am no expert with it. Any help would be great! I have stressed staff wanting access to files next week as its school holidays but I cannot get it working!

    Thanks.

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    I don't directly support using TMG with HAP+ for auth as it can cause issues like this

  3. #3

    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    So there is nothing I can do then?

  4. #4
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    It's beinng worked on my Paul at the moment, should have some news for the next release. v9 will be .net 4.5 based, which allows for multiple authentication methods

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [WDS] PXE-T01 File Not Found
    By CHR1S in forum O/S Deployment
    Replies: 9
    Last Post: 10th July 2012, 11:04 AM
  2. Deleting Files - "File Not Found" even though it is there
    By enjay in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 5
    Last Post: 17th October 2011, 04:19 PM
  3. 404 File Not Found on all files accessed via HAP+
    By enjay in forum Home Access Plus+
    Replies: 7
    Last Post: 27th September 2011, 04:08 PM
  4. ActiveSync synching - File Not Found Error
    By xoAlto in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 1st December 2009, 12:17 PM
  5. Replies: 22
    Last Post: 19th March 2008, 09:56 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •