+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Home Access Plus+ Thread, Page not loading correctly in Projects:; I have followed the document provided and video to setup HAP and this is what I get when I try ...
  1. #1

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    CoL
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Page not loading correctly

    I have followed the document provided and video to setup HAP and this is what I get when I try to navigate to the setup page.
    Page not loading correctly-screen-shot-2013-02-05-18.29.33.png

    Then when I try to open one of the images by right clicking and selecting open image URL to see if the image would load I get this..

    Page not loading correctly-screen-shot-2013-02-05-18.29.27.png

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,483
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Squid/Dansguardian - pages not loading correctly?
    By dgsmith in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 14
    Last Post: 6th December 2012, 02:02 PM
  2. [CLOSED] Layout Issue: mobile theme not loading correctly
    By glennda in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 5
    Last Post: 15th November 2011, 07:36 AM
  3. Moodle - Site Admin Pages not loading
    By barney in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 12
    Last Post: 4th February 2009, 01:42 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •