+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Home Access Plus+ Thread, HAP+ on IIS v8 in Projects:; Hi I have installed HAP+ on a windows server 2012 and IIS 8, but I dont get any style sheets, ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Australia
    Posts
    14
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Cool HAP+ on IIS v8

    Hi I have installed HAP+ on a windows server 2012 and IIS 8, but I dont get any style sheets, I have looked at permissions, and even gave the "Everyone" user full access to everything just in case. I have also removed the lines in the web.config files that say to remove these in IIS v8. Is there anything else I need to check?

    Thanks,
    Andrew

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    In the browser on the server go to /hap/style/basestyle.css it should tell you what you need to change to get it working

  3. Thanks to nickbro from:

    awarfield (11th January 2013)

  4. #3

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Australia
    Posts
    14
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    great, thanks - that got it working. In the end I have this code left in the staticContent section on web.config:

    <staticContent>
    <remove fileExtention=".eot" />
    <mimeMap fileExtention=".eot" mimeType="application/vnd.ms-fontobject" />
    </staticContent>

  5. #4

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Australia
    Posts
    14
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I posted too soon, I have a style sheet now but cannot navigate around

  6. #5
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    hmm odd

    Navigate to /api/setup/help

  7. #6

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    North Walsham
    Posts
    118
    Thank Post
    45
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    11
    Andrew,

    Just wondered if you managed to get this installed on Server 2012 using IIS 8.0.

    We are having trouble as per this post and wondered if you had any suggestions : -

    http://www.edugeek.net/forums/home-a...-new-post.html

    Thanks in advance for any help.

    Gary

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Problem setting up PHP on IIS 6
    By uraknai in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 8th October 2008, 07:52 PM
  2. PHP on IIS 6
    By Ryan in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 27th May 2008, 01:32 PM
  3. Can't get mysql and PHP to play together on IIS
    By dagza in forum Web Development
    Replies: 5
    Last Post: 20th January 2008, 03:38 PM
  4. PHP and LDAP on IIS
    By srochford in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 31st October 2007, 09:05 AM
  5. Liberum problems on IIS
    By OverWorked in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 31st March 2006, 12:34 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •