+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, HAP 8.6 in Projects:; Hi Nick I have just tried to upgrade my 8.0 HAP to version 8.6 and it has messed it up! ...
  1. #1
    timbo343's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leeds/York area, North Yorkshire
    Posts
    3,035
    Thank Post
    305
    Thanked 293 Times in 203 Posts
    Rep Power
    120

    HAP 8.6

    Hi Nick

    I have just tried to upgrade my 8.0 HAP to version 8.6 and it has messed it up!

    Luckily its not live yet but i have just downloaded 8.6 to "start again" which i am not happy about and now it seems like the website is just a plain text website and where images should be there are the red crosses. Once again, i have followed the instructions but they don't seem to work.

    Are you able to help me out on this issue.

    Thank You

  2. #2
    timbo343's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leeds/York area, North Yorkshire
    Posts
    3,035
    Thank Post
    305
    Thanked 293 Times in 203 Posts
    Rep Power
    120
    Update: I have managed to sort the issue with the images not being displayed, there was a line in the web.config file. However i seriously think all these points/issues should be documented.

    Now i am into the web portal of HAP, i keep getting a Not Found error message and it wont let me change anything within HAP. I cannot get to the Config site or the My Files side of things.
    Last edited by timbo343; 20th December 2012 at 11:19 AM.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    133
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    Have you removed the read-only attribute from the directory? When the zip is unzipped, the RO attribute for files/folders tends to linger.

    HTH,
    Moby

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. 2003 vanilla install issues and HAP+
    By itdaveh in forum Home Access Plus+
    Replies: 2
    Last Post: 11th July 2011, 03:21 PM
  2. Securing HAP+
    By InspireICT in forum Home Access Plus+
    Replies: 3
    Last Post: 9th June 2011, 08:26 AM
  3. Updating HAP+
    By linkazoid in forum Home Access Plus+
    Replies: 4
    Last Post: 15th May 2011, 02:19 PM
  4. HAP+ and Authentication
    By nickbro in forum Home Access Plus+
    Replies: 0
    Last Post: 8th May 2011, 08:41 PM
  5. is there a HAP config/iinstallation guide for iis 7
    By bart21 in forum Home Access Plus+
    Replies: 8
    Last Post: 2nd May 2011, 04:58 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •