+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
Home Access Plus+ Thread, SQL Offload to other machine and permissions in Projects:; Yep - thats in there correctly. Hmmm...
  1. #16
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,155
    Thank Post
    683
    Thanked 169 Times in 154 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    85
    Yep - thats in there correctly. Hmmm

  2. #17
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,582
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    Odd, it must be doing some odd with the permissions. Can you try adding everyone to the hap folder, and everyone with write access to the app_data folder (not ideal)

  3. #18
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,155
    Thank Post
    683
    Thanked 169 Times in 154 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    85
    Progress...

    An error occurred in the Logon Tracker

    Error: The request failed with HTTP status 401: Unauthorized.

    Is shown in the Windows Event log... eh??!!

  4. #19
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,155
    Thank Post
    683
    Thanked 169 Times in 154 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    85
    So, if the client is getting a 401 unauth, where do i need to be looking for the issue...?

  5. #20
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,582
    Thank Post
    39
    Thanked 513 Times in 443 Posts
    Rep Power
    115
    ~/tracker/api.ashx/asmx

  6. #21
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,155
    Thank Post
    683
    Thanked 169 Times in 154 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    85
    Permissions to it need to be? I'm going to replace the files from the latest download too...

  7. #22
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,155
    Thank Post
    683
    Thanked 169 Times in 154 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    85
    Hmmm, no change on 8.7. Cant see where its getting upset; but still getting the 401 on the client.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 29th January 2013, 10:16 AM
  2. Impero: Broadcast screen and sound to other machines?
    By mattianuk in forum Network and Classroom Management
    Replies: 1
    Last Post: 4th October 2012, 10:54 AM
  3. Replies: 28
    Last Post: 30th May 2012, 05:45 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 7th September 2011, 10:36 PM
  5. Replies: 20
    Last Post: 25th January 2007, 10:28 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •