+ Post New Thread
Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 81 of 81
Home Access Plus+ Thread, User Pictures from AD in HAP+ in Projects:; Yep - all working! Both places, both accounts Thanks @ nickbro...
  1. #76
    mattgrimley's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bedfordshire
    Posts
    316
    Thank Post
    35
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    10
    Yep - all working! Both places, both accounts

    Thanks @nickbro

  2. #77

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    11
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    @detz - you can mess with line 152 in the basestyle.css to give less of a border around your picture. You'll probably want to resize the generic picture to whatever you change the pixels to, just in case any of your users don't have their picture in AD. You could change it from this

    Code:
    #hapUserMenu .mypic { background-color: #0E5D30; float: left; width: 128px; height: 128px; background-position: center top; background-repeat: no-repeat; margin-right: 10px; }
    to this

    Code:
    #hapUserMenu .mypic { background-color: #0E5D30; float: left; width: 96px; height: 96px; background-position: center top; background-repeat: no-repeat; margin-right: 10px; }
    Not sure if this is the preferred method of doing it, but it worked for me

    Thanks!

  3. Thanks to joyer99 from:

    dezt (17th December 2012)

  4. #78
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    That is the preferred method

  5. #79
    dezt's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Lancs
    Posts
    1,021
    Thank Post
    156
    Thanked 58 Times in 46 Posts
    Rep Power
    29
    @joyer99 thanks for that, it looks better now.

  6. #80
    SmithR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Solihull
    Posts
    43
    Thank Post
    0
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    14
    On Version="9.0.424.1200 the photos display in all the correct places, but it seems to have an old cached photo of the last person who logged in on the Me tile and the Me page, the drop down menu at the top of the page to logoff shows the correct users photo
    Any quick fix or solution for this?

  7. #81
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,469
    Thank Post
    37
    Thanked 483 Times in 415 Posts
    Rep Power
    109
    Hmm, that's odd, it'll be a browser caching issue.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Similar Threads

  1. Users cannot change AD passwords from Macs
    By sidewinder in forum Mac
    Replies: 7
    Last Post: 3rd October 2011, 05:33 PM
  2. User management from AD
    By stephenwelch in forum Network and Classroom Management
    Replies: 2
    Last Post: 22nd July 2010, 09:42 PM
  3. [Ubuntu] Mount users Home drive from AD to
    By jmair in forum *nix
    Replies: 3
    Last Post: 29th April 2009, 06:38 PM
  4. users H drive setting in AD...why two methods?
    By kennysarmy in forum Windows
    Replies: 19
    Last Post: 24th April 2009, 09:17 AM
  5. Replies: 16
    Last Post: 20th December 2007, 11:43 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •