+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, HAP v8.4.1 MyFiles not loading in Projects:; Hi, We've got Home Access 8.4 and have also done the patch to 8.4.1 but now when we click on ...
  1. #1
    thesk8rjesus's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    107
    Thank Post
    11
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    14

    HAP v8.4.1 MyFiles not loading

    Hi, We've got Home Access 8.4 and have also done the patch to 8.4.1 but now when we click on the MyFiles button we get the following error:-

    "Index and count must refer to a location within the string. Parameter name: count"

    Source Error:

    Code:
    Line 119:			if (window.location.href.split('#')[1] != "" && window.location.href.split('#')[1]) {
    Line 120:				curpath = window.location.href.split("#")[1];
    Line 121:				if (typeof (window.FileReader) != 'undefined') $("#MyFiles").attr("dropzone", "copy<%=DropZoneAccepted %>");
    Line 122:				if (viewMode == 1) { $("#MyFiles").addClass("details"); $("#MyFilesHeaddings").show(); }
    Line 123:				else if (viewMode == 2) $("#MyFiles").addClass("small");
    The error is on line 121 within the file in this location: C:\inetpub\wwwroot\HAP\MyFiles\Default.aspx.

    Thanks in advance.

  2. #2
    d0pefish's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    341
    Thank Post
    0
    Thanked 117 Times in 38 Posts
    Rep Power
    68
    I believe that might be the same as my error. It turned out to be in the app_data/hapconfig.xml
    Look for this line:
    <filter name="Powerpoint Files" expression="*.ppt;*.pptx;*.pptx;*.ppt;" enablefor="All" />
    and remove the last semi-colon so it reads:
    <filter name="Powerpoint Files" expression="*.ppt;*.pptx;*.pptx;*.ppt" enablefor="All" />

    If it's not that, I'm out!

  3. Thanks to d0pefish from:

    thesk8rjesus (28th November 2012)

  4. #3
    thesk8rjesus's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    107
    Thank Post
    11
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    14
    Thanks that worked!! Had some issues with permissions on that particular file but changed what you said and can now get on it.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [V8] Not loading assets (stylesheets, images)
    By wadtech in forum Home Access Plus+
    Replies: 6
    Last Post: 9th July 2014, 03:13 PM
  2. Adobe Reader 8.1.1 will not load?
    By adamf in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 5th September 2008, 11:45 AM
  3. Slideshow not loading
    By ryehills in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 4
    Last Post: 4th April 2008, 03:13 PM
  4. Ghost 7.5 will not load through RIS
    By coop1984 in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 25th March 2008, 10:47 PM
  5. roaming profile not loading
    By mushoku in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 5th February 2007, 11:55 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •