+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, HAP: Crosses and ticks missing from setup page in Projects:; Hi, I am probably doing something really stupid, but I am trying to setup HAP, but when I go to ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    152
    Thank Post
    20
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    9

    HAP: Crosses and ticks missing from setup page

    Hi,

    I am probably doing something really stupid, but I am trying to setup HAP, but when I go to the setup page I am not seeing the green ticks and red crosses I am just getting a white box with a little red cross in the corner, like when a program can't find a picture.

    I have not changed anything and followed the installation tutorial on the website.

    Any help on this would be great.

    Cheers

  2. #2

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    152
    Thank Post
    20
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    9
    I saw a previous post regarding the issue and to try deleting the .svg entry from HAP/web.config file to get this working. I have done this but it is still not working.

    Any advice would be appreciated.

  3. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    152
    Thank Post
    20
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    9
    Sorted it, it was me being a muppet.

    Cheers

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Hap has no grapics and setup page is like notepad
    By edutech4schools in forum Home Access Plus+
    Replies: 7
    Last Post: 7th October 2012, 12:27 PM
  2. HAP 7.6 Setup page fine but Directory browser empty
    By spacevortex in forum Home Access Plus+
    Replies: 2
    Last Post: 19th November 2011, 05:08 PM
  3. [CLOSED] Missing Content: Latest Posts missing from Forums Page
    By elsiegee40 in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 5
    Last Post: 4th December 2008, 01:13 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 22nd June 2007, 02:03 PM
  5. Hide C And D drives From Pupils
    By tickmike in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 7th September 2006, 07:41 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •