+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
Home Access Plus+ Thread, Full install file is actually the upgrade file in Projects:; Hi Nick, The 'Full' and 'Upgrade' downloads are both the same 0.99mb file at present - therefore there is no ...
  1. #1

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    133
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10

    Full install file is actually the upgrade file

    Hi Nick,

    The 'Full' and 'Upgrade' downloads are both the same 0.99mb file at present - therefore there is no full 8.4 install available at present.

    Thanks,
    Moby

  2. #2

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    133
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Nick,

    Also, if I upgrade the last 8.3 to 8.4 using the upgrade zip (for a fresh install) I now get the 3 red cross by services/pipeline/app_data write access - which I can't clear.

    If I go to /hap/api/setup it tells me that the Endpoint is not found. How can I fix this?

    Thanks
    Moby

  3. #3
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    That's odd, something doesn't seem to be working there.

  4. #4

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    133
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10
    Any ideas what might be broken?

    Still no 'Full' 8.4 release - just the same upgrade file BTW...

  5. #5
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    I think I uploaded the wrong file, it should be fixed now

  6. #6

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    133
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10
    8.4 has now gone missing completely - only 8.3 available

  7. #7
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    Should be back now, codeplex playing up

  8. #8

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    133
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10
    Thanks Nick.

    Unzipped the new install.

    Can't click the errors tho, suspect there may be a different problem.

    - Permissions to folder and appdata: checked
    - Checked Read-only removed from hap folder: checked
    - Checked application running in integrated + pipeline: checked
    - Checked application running under HAP app-pool: checked
    - Commented out svgx+ in web.config that always causes failure on IIS 7.5+: checked

    Three red cross on first page; can't browse to any of the other tabs on setup screen. 8.3 worked much better

  9. #9
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,477
    Thank Post
    37
    Thanked 485 Times in 417 Posts
    Rep Power
    109
    Should be fixed now

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [MS Office - 2007] Word says the file is locked by a user, but names the wrong user!
    By AngryTechnician in forum Office Software
    Replies: 10
    Last Post: 12th January 2012, 12:45 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 29th December 2010, 01:30 PM
  3. [MS Office - 2003] Differentiation in file size between Full Install and Administrative Install
    By LeightonJames in forum Office Software
    Replies: 0
    Last Post: 2nd November 2010, 02:08 PM
  4. Make sure file is writeable by the webs server
    By AdamR78 in forum Web Development
    Replies: 0
    Last Post: 22nd September 2009, 01:37 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 20th July 2008, 09:38 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •