+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
Home Access Plus+ Thread, Web config edit in Projects:; I have just finished initial configuration and i'm presented with the following, If you have not already done so, please ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    8

    Web config edit

    I have just finished initial configuration and i'm presented with the following,

    If you have not already done so, please edit ~/web.config with notepad, etc..., changing:
    <location path="setup.aspx">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow users="*" />
    </authorization>
    </system.web>
    </location> to <location path="setup.aspx">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow roles="Domain Admins" />
    <deny users="*" />
    </authorization>
    </system.web>
    </location>

    I have tried pasting this over the existing lines in the config, but HAP just stops working?

    Thanks,

    Matt

  2. #2

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,691
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    Odd, since that line only effects the setup page, nothing else

  3. #3

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    8
    Yeah i reset the config back to it's original state minus the infamous SVG line and HAP is now working. However i'm unable to access "My Drives" on a test staff account that has local log on access? Any ideas? Ive moved onto another school now but i think the error was "Something went wrong"

    Cheers,

    Matt

  4. #4

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,691
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    Something went wrong is a sign that it cannot impersonate the user on the server, which usually means local logon rights don't exist on that server

  5. #5

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    8
    I gave local logon rights to the staff gpo and i also tried it on default domain policy and i get the same issue on either variants after a gpupdate. Don't suppose it could be anything else?

  6. #6

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,691
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124

  7. #7

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    8
    Will do when i'm back on site.

    Thanks for the fast response its greatly appreciated.

    Matt

  8. #8

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,691
    Thank Post
    43
    Thanked 560 Times in 468 Posts
    Rep Power
    124
    I've mostly finished my work for the day, back in my office before I go home, 9-4 during the hols for me

  9. #9

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Thank Post
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    8
    I look after 14 primary's so if i can get it performing for the few it will benefit the many! I don't get school holidays off either :-(

  10. #10

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    9
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just to be sure, you didn't copy all lines but just the following lines?

    <location path="setup.aspx">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow roles="Domain Admins" />
    <deny users="*" />
    </authorization>
    </system.web>
    < /location>



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Setting HAP Application Permissions web.config Error - Line 242
    By austinpass in forum Home Access Plus+
    Replies: 4
    Last Post: 18th February 2012, 09:57 PM
  2. OUObjects in web.config file
    By enjay in forum Home Access Plus+
    Replies: 4
    Last Post: 5th September 2011, 01:15 PM
  3. Web.Config changes
    By Edu-IT in forum Home Access Plus+
    Replies: 9
    Last Post: 7th June 2011, 12:45 PM
  4. [PHP] PHP settings file - web based editing?
    By dgsmith in forum Web Development
    Replies: 1
    Last Post: 24th February 2010, 01:27 PM
  5. VB2008 Express Edition - Web Problem
    By JavaNocKziK in forum Coding
    Replies: 0
    Last Post: 18th April 2009, 01:28 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •