+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, Problems with some users logging into HAP+ v7.10 in Projects:; Hi, I am trying to use HAP+ on a RM cc3 network and did have it working but then unfortunately ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    9
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Problems with some users logging into HAP+ v7.10

    Hi,

    I am trying to use HAP+ on a RM cc3 network and did have it working but then unfortunately lost a lot of my GPO's on all three of my domain controllers and now have an issue. It seems that unless the user that I am using has some sort of management right I cant log in. If the user has management rights set to 'none' in management console it will not allow a log in. If the management right is set to any of the other privileges, 'Delegate' 'Authorise' 'Network ''Domain Admin', it will log in fine. I obviously don't want any of my teachers to have any rights so im a bit stumped on how to sort this out. The error i get is shown below:

    Server Error in '/HAP' Application.
    Something is wrong
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Exception: Something is wrong

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:


    [Exception: Something is wrong]
    HAP.AD.User.ImpersonateContained() +569
    HAP.Web.Default.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +2157
    System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14
    System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +35
    System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +91
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +74
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2207

    Any help would be amazing.

    Cheers

    Mik

  2. #2
    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,483
    Thank Post
    37
    Thanked 490 Times in 422 Posts
    Rep Power
    110
    Check the users have local logon rights to the server you are running HAP+ on

  3. #3

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    9
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    that worked.

    Thanks

    Mik

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Interesting problem with some user areas
    By Disease in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 22nd September 2010, 02:40 PM
  2. Problem with some users internet access??
    By mattstevenson2005 in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 7th November 2009, 09:06 AM
  3. Intermittant error when user logs into SIMS
    By Gatt in forum MIS Systems
    Replies: 6
    Last Post: 14th February 2007, 05:52 PM
  4. Problems with Windows XP log in boxes.
    By MikeMyers in forum Wireless Networks
    Replies: 10
    Last Post: 1st December 2006, 03:05 PM
  5. Any problems with 'limited' users?
    By ajbritton in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 16th April 2006, 04:09 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •