+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Home Access Plus+ Thread, not found in Projects:; Hi just wondering if someone can help , have installed v8 but when i logon i get not found dialog ...
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Posts
    167
    Thank Post
    21
    Thanked 26 Times in 17 Posts
    Rep Power
    9

    not found

    Hi

    just wondering if someone can help , have installed v8 but when i logon i get not found dialog box about 5 times - then when going to my files i also get not found and the drive does not come up?

    could you help?

    Thanks

  2. #2

    nickbro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Gilwern, Wales
    Posts
    3,649
    Thank Post
    43
    Thanked 553 Times in 461 Posts
    Rep Power
    122
    Check to see if you need to remove the svg line from the web.config file.

    Otherwise you have an issue with your install somewhere

  3. #3

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Melbourne
    Posts
    57
    Thank Post
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    G'day

    I've also had this a couple of times.... when I accidentally used "http" instead of https" in the url.

    Thanks, Peter

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. GPResult returns "Error: Not Found"
    By philjones2000 in forum Windows
    Replies: 15
    Last Post: 18th November 2011, 09:47 AM
  2. Replies: 15
    Last Post: 4th August 2008, 12:05 PM
  3. Nova T4 - Licence not found
    By Kyle in forum MIS Systems
    Replies: 1
    Last Post: 15th July 2008, 07:06 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 19th March 2008, 09:56 AM
  5. wireless laptops - domain xxx not found
    By gwendes in forum Windows
    Replies: 22
    Last Post: 16th January 2007, 09:29 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •