+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
Hardware Thread, Intel 82579V LAN and RM CC4.3 in Technical; It appears as if the driver that we have in the build disk is not a custom one and is ...
  1. #16
    ajs
    ajs is offline

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wigton, Cumbria
    Posts
    226
    Thank Post
    2
    Thanked 35 Times in 35 Posts
    Rep Power
    24
    It appears as if the driver that we have in the build disk is not a custom one and is actually from one of the RM Driver Updates.

    Unfortunately I don't have enough time right now to figure out exactly which of the Intel ones listed in the build was used but these are the ones that I've got listed for the build disk right now if you want to check against yours:

    RM PC 310 WinPE LAN Driver - 11.8.84.0

    Intel Pro 1000 Ethernet NIC [RM Ecoquiet 965][Vista] - 9.8.20.0

    Intel 82567LM Gigabit Network Adapter [DQ45CB][Vista] - 10.3.39.0

    RM Ecoquiet 300 LAN Vista Driver - 9.52.25.0

    RM Expert 300 LAN Vista Driver - 11.2.19.0

    Hope that gives you some pointers.

  2. Thanks to ajs from:

    Danp (26th June 2012)

  3. #17

    Danp's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,467
    Thank Post
    78
    Thanked 170 Times in 150 Posts
    Rep Power
    148
    Thank you for your time.

    I have all of those (I have all driver packs installed) and to make sure I have added them all to the build disk and regenerating it again to test.

  4. #18

    Danp's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,467
    Thank Post
    78
    Thanked 170 Times in 150 Posts
    Rep Power
    148
    Well, I dont want to count my chickens etc etc but one of those was the one, it got an ip when I booted from the new build disk and is working, I know it could still fail after this, but it's a step forward, thank you.

  5. #19

    Danp's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,467
    Thank Post
    78
    Thanked 170 Times in 150 Posts
    Rep Power
    148
    With the above drivers from ajs and the latest from Intel, this now builds. This has taken me the longest to do, but glad its now working. Time to place the order.



SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. RM CC4 and Server 2008 R2
    By jamesfed in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 3
    Last Post: 13th September 2011, 08:37 PM
  2. RM CC4 and non-RM laptops
    By Janyo in forum Network and Classroom Management
    Replies: 6
    Last Post: 27th May 2011, 11:31 AM
  3. Squid and RM proxies
    By HodgeHi in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 1st November 2006, 12:02 PM
  4. SIS 900 LAN and Group Policy = BAD COMBO! Help!
    By CM786 in forum Wireless Networks
    Replies: 19
    Last Post: 6th August 2006, 08:20 AM
  5. Wake on LAN and hibernate
    By ZeroHour in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 21st June 2006, 10:35 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •