+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Hardware Thread, EPSON AL-C1100 - Paper Jam but no paper can be seen! in Technical; Hello All, EPSON AL-C1100 has an error message on the display saying Jam MP E. Has anybody seen this before? ...
  1. #1
    oalcock's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lancashire
    Posts
    379
    Thank Post
    41
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    11

    EPSON AL-C1100 - Paper Jam but no paper can be seen!

    Hello All,

    EPSON AL-C1100 has an error message on the display saying Jam MP E. Has anybody seen this before? I have had it in bits and no paper or even little scraps of paper can be seen. The printer tries to print, but the feed makes like a slipping noise and no paper is fed through.

    Can anybody advise?

    Oliver.

  2. #2

    mattx's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    9,240
    Thank Post
    1,058
    Thanked 1,068 Times in 625 Posts
    Rep Power
    740
    Yep, used to see it lots in my old job where we had quite a few of these - try and complete power off of the printer [ leave it a good hour ] and then back on or my other trusted method was to slam really hard the back door of the printer and the top [ where you replace the conduting unit ] - you will have to slam it really hard.
    Failing that, where the paper is pull it out and then put out of sync the pick up wheels at the back, then turn it back on.
    Good luck - you will need it - these printers are sh1te.

  3. #3
    oalcock's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lancashire
    Posts
    379
    Thank Post
    41
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    11
    It's died now, thanks for your help anyway.

    It's saying that doors are open when they aren't and constantly doing a RAM Check over and over. I don't like these EPSON printers!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 12th May 2008, 11:18 AM
  2. Replies: 19
    Last Post: 30th April 2008, 12:32 AM
  3. Logged in as admin, but no admin rights?
    By boomam in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 12th March 2008, 03:56 PM
  4. Audio but no Video
    By Zoom7000 in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 21st January 2008, 09:50 PM
  5. Access LAN but no net??
    By contink in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 24th June 2007, 11:43 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •