+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Hardware Thread, hp autoloader with backup exec 2010 in Technical; hello having a problem with out autoloader. backup exec can pick it up and the changer is set to unknown ...
  1. #1
    ful56_uk's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Essex
    Posts
    554
    Thank Post
    105
    Thanked 23 Times in 21 Posts
    Rep Power
    17

    hp autoloader with backup exec 2010

    hello

    having a problem with out autoloader. backup exec can pick it up and the changer is set to unknown in the device manager.

    when you try to run anything on the auto load it just put the job to queued but there is nothing in the queue apart from the job i have just tried to run.

    any ideas, also what mode does the autoloader need to be in?

  2. #2

    Hightower's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cloud 9
    Posts
    4,920
    Thank Post
    494
    Thanked 690 Times in 444 Posts
    Rep Power
    241
    Has the autoloader ever worked, or are you just configuring it for the first time now? How does the autoloader connect to the backup server?

  3. #3
    ful56_uk's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Essex
    Posts
    554
    Thank Post
    105
    Thanked 23 Times in 21 Posts
    Rep Power
    17
    its connected var sas and yep the autoloader up in till the last few days has worked fine

  4. #4

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    London
    Posts
    894
    Thank Post
    64
    Thanked 171 Times in 140 Posts
    Rep Power
    55
    What have you changed since it last worked correctly?

  5. #5
    ful56_uk's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Essex
    Posts
    554
    Thank Post
    105
    Thanked 23 Times in 21 Posts
    Rep Power
    17
    firmware on autoloader, i think the autoloader needs to be on random mode in order for it to work with backup exec 2010, you can run test with the hp tools which work fine

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Oracle S7000 and Backup Exec 2010
    By Duke in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 26th October 2010, 08:39 AM
  2. Backup exec 2010 and iSCSI speed issue
    By mrbios in forum Windows 7
    Replies: 0
    Last Post: 2nd September 2010, 06:15 PM
  3. Backup exec 2010 + exchange
    By mrbios in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 7
    Last Post: 24th July 2010, 06:44 PM
  4. Backup Exec 2010 Policies
    By dezt in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 23rd April 2010, 10:47 AM
  5. Symantec Backup Exec 2010 released
    By DrCheese in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 25th February 2010, 09:56 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •