+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Hardware Thread, Epson Aculaser C900 gone mad! in Technical; It prints just fine in black, and colour. However, sometimes, randomly, it prints the job again with the addition of ...
  1. #1

    Andrew_C's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Winchester
    Posts
    2,957
    Thank Post
    64
    Thanked 374 Times in 284 Posts
    Rep Power
    158

    Question Epson Aculaser C900 gone mad!

    It prints just fine in black, and colour. However, sometimes, randomly, it prints the job again with the addition of a blank final page. This "ghost job" doesn't appear in the print queue.

    Running Win7 64bit, I've tried changing the driver to the XP 64bit, but that didn't help. Shared with one colleague who gets the same random ghosts.

  2. #2

    Andrew_C's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Winchester
    Posts
    2,957
    Thank Post
    64
    Thanked 374 Times in 284 Posts
    Rep Power
    158
    No one?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Epson Aculaser C2000
    By Aaron in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 21st September 2010, 03:01 PM
  2. Epson Aculaser c2600 driver
    By IanT in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 19th January 2010, 12:49 PM
  3. Epson C900 prining problem
    By sprogg in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 19th February 2009, 03:52 PM
  4. Epson Aculaser c1100 continuous calibrating
    By Little-Miss in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 16th September 2008, 01:06 PM
  5. epson c900
    By chrbb in forum Hardware
    Replies: 10
    Last Post: 10th June 2007, 03:50 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •