+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
Hardware Thread, (Solved) Smartboard won't run for certain users in Technical; We have a 72" Smartboard in our hall running from a Unify35 projector linked to a notebook with the latest ...
  1. #1
    speckytecky's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,512
    Thank Post
    3,398
    Thanked 258 Times in 211 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    110

    (Solved) Smartboard won't run for certain users

    We have a 72" Smartboard in our hall running from a Unify35 projector linked to a notebook with the latest update of Smartboard software.

    This XP Pro notebook is patched up to date, is not on the school network has Internet connection and has three user accounts all with Admin permissions.

    All three accounts have until recently been able to run the Smartboard but this week two accounts have not been able to get the Smartboard to function - projector switches on ok and gives option to select device (Computer 1) but after selecting this a message comes up 'Make sure the device is connected properly or select another input message'. At this stage if I log off that account and log on my account everything works fine and dandy. Any ideas please
    Last edited by speckytecky; 17th November 2010 at 01:59 PM.

  2. #2
    speckytecky's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,512
    Thank Post
    3,398
    Thanked 258 Times in 211 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    110
    Bumpety bump - no one else ever run into this issue then?

  3. #3

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Manchester
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    What are resolutions on the PC. Maybe that the projector cannot display the image

  4. Thanks to SGreen679 from:

    speckytecky (17th November 2010)

  5. #4
    ricki's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    uk
    Posts
    1,475
    Thank Post
    20
    Thanked 164 Times in 157 Posts
    Rep Power
    52
    HI

    I have had this exact issue but I have had it where notebook has been upgraded and then they cannot open notebook until an administrator opens it up. The silly program asks you to click do you agree to the terms and conditions and once you click ok it works. But users dont get asked the question and the program crashes. Have you updated the driver there is a new version out a few weeks ago.

    Richard

  6. Thanks to ricki from:

    speckytecky (17th November 2010)

  7. #5
    Sirbendy's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2,298
    Thank Post
    8
    Thanked 203 Times in 154 Posts
    Rep Power
    110
    I'd agree there - that's not a SMART error, it's a projector only message that states your signal is either not getting out of the laptop to the projector, or the signal is in a form incompatible with the projector (refresh rate/resolution etc). Check the settings for the other users, and maybe try the hotkey to enable the external display port?

  8. Thanks to Sirbendy from:

    speckytecky (17th November 2010)

  9. #6
    speckytecky's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,512
    Thank Post
    3,398
    Thanked 258 Times in 211 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    110
    Thanks for the replies folks. I set up another user account and that worked fine. Trying the 2 other accounts again brought up the same error. Your offering SGreen679 set me to looking at the graphic settings and there it was the accounts that were playing up had somehow decided to pick up the Thinkpad profile for the screen rather than the Intel one. Changing it back again now has all users ok with the display.

  10. #7

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Manchester
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Glad to be of help

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Smartboard won't stay oriented
    By LeightonJames in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 22
    Last Post: 13th October 2010, 09:42 AM
  2. Flash won't run for standard users?
    By reggiep in forum Windows
    Replies: 20
    Last Post: 6th October 2009, 12:45 PM
  3. VBS startup scripts won't run
    By GoldenWonder in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 10th September 2009, 10:38 PM
  4. GPO .bat won't run
    By skenmy in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 16th April 2009, 08:25 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 21st December 2007, 03:21 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •