+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
Hardware Thread, Networked Printer on Vista in Technical; Right, Teachers new laptop (unfortunately Vista - My bad)... Setup networked Printer, has only worked intermittenly since. Now its stopped ...
  1. #1

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543

    Networked Printer on Vista

    Right, Teachers new laptop (unfortunately Vista - My bad)...

    Setup networked Printer, has only worked intermittenly since. Now its stopped working all together. Sits in Print queue for a bit and then gets the error message Error - Sent to Printer. Everyone else is fine, just this Vista laptop.

    I went onto the Epson website and downloaded the Vista drivers for the C1100, hasnt made a difference.

    I've ran out of patience because its been all about printers today....but that for another thread.
    Last edited by Little-Miss; 24th February 2009 at 12:54 PM.

  2. #2

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    Right, sorted...

    When i went to check the ports there wasnt any listed so i deleted and reinstalled the printer and it seems to be fine now (expect it hasnt picked up the name but hey ho its working!!!)

    Simple in the end but im sick of the things today!!!

  3. #3

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    Erm, this has turned out to be a reccuring problem with this laptop. Sorry to dig up my old post.

    She takes her laptop home and then come the morning it wont print to any of our printers. No one else seems to have a problem, only this Vista printer.

    When i open it up to see what port its using there are non in the list and it wont allow me to add any...

    Any ideas? (apart from getting Vista off the machine, which is my plan eventually!)

  4. #4

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,804
    Thank Post
    110
    Thanked 583 Times in 504 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    224
    Broken drivers. Update.

  5. Thanks to Geoff from:

    Little-Miss (8th June 2009)

  6. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    460
    Thank Post
    66
    Thanked 34 Times in 21 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    19
    add a local user as it's probly disabling the network shares when logged on at home so by having a different user (with shared storeage) they should be ok

  7. Thanks to DAckroyd from:

    Little-Miss (8th June 2009)

  8. #6


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    6,591
    Thank Post
    228
    Thanked 856 Times in 735 Posts
    Rep Power
    296
    add a vbs script to all user startup that removes the printer then readds it at every logon

  9. #7
    contink's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    3,791
    Thank Post
    303
    Thanked 327 Times in 233 Posts
    Rep Power
    118
    I'm just wondering if this is one of those "Are you sure you want to connect to the network?... Here let me make it really difficult for you" issues.

  10. #8

    Little-Miss's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    5,547
    Thank Post
    2,377
    Thanked 750 Times in 459 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    543
    Now you've said that it was having issues connecting back to shared.....

  11. #9

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    460
    Thank Post
    66
    Thanked 34 Times in 21 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    19
    disconnect network cable and turn off wireless and logon to check to see if it comes up with any massages a teacher would click to break the machine

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 25th February 2009, 09:50 AM
  2. Vista printer drivers
    By saundersmatt in forum Windows Vista
    Replies: 0
    Last Post: 12th September 2008, 01:37 PM
  3. XP Home Printer Sharing to Vista Home Premium
    By link470 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 19th December 2007, 09:36 AM
  4. Vista and HP Printer Drivers
    By metalmonkey in forum Windows Vista
    Replies: 5
    Last Post: 21st June 2007, 12:51 AM
  5. Networked OKI Printer Problem
    By markesmith in forum Wireless Networks
    Replies: 4
    Last Post: 20th February 2007, 12:23 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •