+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Hardware Thread, Lenovo G580 Issue in Technical; Hi, we have a number of lenovo g580 laptops in school. One of them is displaying a rather odd behavior. ...
  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Posts
    241
    Thank Post
    32
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12

    Lenovo G580 Issue

    Hi, we have a number of lenovo g580 laptops in school. One of them is displaying a rather odd behavior. Firstly the laptop wont post. All the lights come on but there is nobody at home. If i remove the battery and the bios battery and then put them back in after 10 seconds the laptop goes in to a weird boot cycle. The laptop turns on and instantly off, repeats 10 or so times then boots normally. As soon as the laptop is rebooted or shutdown it wont post again.

    Last week it turned on so we put it in a spare classroom setup as a teacher would use it and left it overnight. Came in the next day and the laptop was working 100% until rebooted.


    Does anyone have and ideas where to start with troubleshooting. Ive replaced ram, hard disk and tried booting without a battery.

    PS 2 months out of warranty

    Thanks
    Squeeky

  2. #2
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,186
    Thank Post
    272
    Thanked 110 Times in 83 Posts
    Rep Power
    76
    Sounds like the main board starting to go.

    You starting up the laptop on battery or mains?

  3. #3

    Join Date
    May 2009
    Posts
    241
    Thank Post
    32
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    12
    same on mains & battery. Tried a bios update now nothing.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Lenovo G580
    By squeeky in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 21st May 2013, 03:25 PM
  2. Lenovo Desktops - Motherboard Issues
    By m25man in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 13th July 2010, 11:17 AM
  3. Lenovo R500 driver issues??
    By buzzard in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 1st December 2009, 01:56 PM
  4. Lenovo 3000 Group Policy issue
    By cookie_monster in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 3rd July 2008, 04:37 PM
  5. Lenovo 3000 N200 SCSI Issue
    By comedydave in forum How do you do....it?
    Replies: 2
    Last Post: 14th February 2008, 03:05 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •