+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Hardware Thread, Mimio in Technical; Good Morning I have i mimio unit that i have had issues with from day 1. on Monday i was ...
  1. #1
    ninjashadow's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    44
    Thank Post
    36
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    5

    Mimio

    Good Morning

    I have i mimio unit that i have had issues with from day 1. on Monday i was advised that while he was using the mimio teach it stoped working and that he presumed that it was beacuse the pen had run out of charge, that however does not seem to be the case as i have had the pen on charge for 2 full days without it being used and there is no life in the unit, has any1 had this problem or did i get a friday/monday unit?

  2. #2

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,271
    Thank Post
    884
    Thanked 2,749 Times in 2,322 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    785
    Try hooking it up with the cable, especially if you are running a new version as Studio 10 is just out, this will update the firmware if it needs is and things should run a bunch smoother, ours refused to calibrate till the firmware was updated via the USB cable.

    You an also try running it for a couple of days with the USB cable instead of wireless just to isolate if it is a communication/power issue.

    Our units are generally pretty rock solid and stand up to the usual mistreatment they are exposed to on a daily basis.

  3. Thanks to SYNACK from:

    ninjashadow (24th April 2013)

  4. #3
    ninjashadow's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    44
    Thank Post
    36
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    5
    hi sorry meant to metion that we have been running it through the cable the whole time.

  5. #4

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,271
    Thank Post
    884
    Thanked 2,749 Times in 2,322 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    785
    do you have another one to swap it with, could be user error maybe or dodgy battery. If you can replicate it I'd just report it as a warranty claim to the suppliers.

  6. #5
    ninjashadow's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    44
    Thank Post
    36
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    5
    we do have another unit, i seem to thing it is the whole unit as its not working on a second computer, oh well supplier i guess here i come for round 2 :|



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [For Sale] Mimio Xi Interactive Whiteboard
    By wickit in forum Classified Adverts
    Replies: 0
    Last Post: 9th June 2011, 12:04 PM
  2. Mimio Interactive
    By enjay in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 13th May 2010, 04:16 AM
  3. Any one using Mimio ??
    By Kyle in forum Hardware
    Replies: 10
    Last Post: 20th May 2009, 10:29 AM
  4. Mimio software MSI for deployment through GPO
    By Kyle in forum How do you do....it?
    Replies: 2
    Last Post: 16th May 2008, 04:34 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 9th February 2008, 04:36 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •