+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Hardware Thread, Sanyo XE-40 Projector in Technical; I've been doing some searching and have not been fruitful in my journey across the internet. But a lot of ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Orleans
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Sanyo XE-40 Projector

    I've been doing some searching and have not been fruitful in my journey across the internet. But a lot of my searching has ended on this website, so I made an account, nice to meet you. Fellow nerd...

    I have a Sanyo XE-40 Projector, after turning it on, the power light goes green for a few seconds, then the warning light goes red and nothing more after that. I've checked the thermal switch and the bulb, they are fine. Is it trashed?

    Thanx y'all

  2. #2
    VeryPC_Tom_M's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sheffield
    Posts
    388
    Thank Post
    14
    Thanked 82 Times in 79 Posts
    Rep Power
    45
    Have you checked the User Manual?

    There's an online copy posted here: http://www.aboutprojectors.com/pdf/s...e40-manual.pdf

    Page 53 of the PDF has details about the warning light..

  3. #3

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Orleans
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanx for your quick response. Yeah, I read that.. I could almost write that manual... I was just wandering if there was a fix for that. "Projector detects an abnormal condition" What the heck?? Does anybody know of a service manual? I'd hate to throw the thing away

  4. #4
    mmoseley's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    757
    Thank Post
    109
    Thanked 105 Times in 80 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    44

  5. #5

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Orleans
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The fans are plugged in. But one of them (the one on the front) isn't spinning. I left it on for a while to see if it would start, it did not. Then I pulled the fan out of another one (I have one that a kid knocked down off the pole that doesn't work, yeah, I work in one of those kind of schools..) that I pulled that fan out of, it doesn't spin either. I bet the mobo bit the dust..

    Thanx for your help folks. But I threw her on the parts shelf. I give up, and I have other stuff that needs fixed..

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Sanyo XE-34 Projector
    By lazkopat in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 20
    Last Post: 31st May 2012, 08:04 AM
  2. Sanyo XE-30 projector
    By lazkopat in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 28
    Last Post: 16th January 2012, 05:26 PM
  3. Sanyo XE-40
    By MatthewDervin in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 26
    Last Post: 22nd December 2011, 10:18 AM
  4. Sanyo XE-40 Problems
    By bladedanny in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 3
    Last Post: 24th October 2009, 03:45 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •