+ Post New Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
General EduGeek News/Announcements Thread, Playing with a new logo. in EduGeek Stuff; Originally Posted by mark Like it! Make the plug to scale! I can find a ruler and some cat 5 ...
  1. #16
    DMcCoy's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Isle of Wight
    Posts
    3,484
    Thank Post
    10
    Thanked 502 Times in 442 Posts
    Rep Power
    114

    Re: Playing with a new logo.

    Quote Originally Posted by mark
    Like it! Make the plug to scale!
    I can find a ruler and some cat 5 if you want :P. I did try to draw the whole plug, but it starts getting a bit complicted with angles and transparent bits


    Edit: Oh dear, must be getting old - I mean cat 6 of course.

  2. #17
    mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,986
    Thank Post
    269
    Thanked 52 Times in 46 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    47

    Re: Playing with a new logo.

    Yeah - get wif it :P

    here's one for ya t'copy
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Playing with a new logo.-rj45-1.jpg  

  3. #18

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,592
    Thank Post
    109
    Thanked 770 Times in 598 Posts
    Rep Power
    183

    Re: Playing with a new logo.

    @mark: I sincerely hope that you didn't take that photo! (esp. at 11pm!)

  4. #19
    mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,986
    Thank Post
    269
    Thanked 52 Times in 46 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    47

    Re: Playing with a new logo.

    Hey - I have worse ones! :P

  5. #20

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,592
    Thank Post
    109
    Thanked 770 Times in 598 Posts
    Rep Power
    183

    Re: Playing with a new logo.

    Back on topic - if you have your browser fill a screen at resolution 1600x1200, you get a white band on either side of the logo. This didn't happen with the old logo.

  6. #21
    DMcCoy's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Isle of Wight
    Posts
    3,484
    Thank Post
    10
    Thanked 502 Times in 442 Posts
    Rep Power
    114

    Re: Playing with a new logo.

    Quote Originally Posted by Ric_
    Back on topic - if you have your browser fill a screen at resolution 1600x1200, you get a white band on either side of the logo. This didn't happen with the old logo.
    Well some of us haven't managed to get TFTs that have a resolution that big yet.

    I stretched it onto my second monitor instead . It appears that the box Auto resizes, but also has a minimum width, which is rather odd.

  7. #22

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,819
    Thank Post
    110
    Thanked 588 Times in 509 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    226

    Re: Playing with a new logo.

    Yeah, 1600x1200 here (19" CRT on a Matrox G450) except the box is always stuck to the left side of the screen leaving a mass of whiteness on the right side. I guess thats because I'm using Firefox on Linux and its more anal about the html.

  8. #23

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,592
    Thank Post
    109
    Thanked 770 Times in 598 Posts
    Rep Power
    183

    Re: Playing with a new logo.

    Twin NEC MultiSync LCD 2080UX+ here running off a piece of *$#! ATI card (may try and swap that ). I'm running Firefox 1.0.7 on Windows if that helps.

    Just dug out IE too and it does the same with the logo

  9. #24
    tarquel's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Powys, Mid-Wales, UK
    Posts
    1,740
    Thank Post
    13
    Thanked 45 Times in 35 Posts
    Rep Power
    29

    Re: Playing with a new logo.

    Am i missing the problem with it?

    I like it regardless though

    N.

  10. #25

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Corby
    Posts
    1,056
    Thank Post
    12
    Thanked 20 Times in 18 Posts
    Rep Power
    24

    Re: Playing with a new logo.

    I like it.

    Nice one. All networky and cably (is that a word?).

    Well done.

    Paul :-)

  11. #26

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,819
    Thank Post
    110
    Thanked 588 Times in 509 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    226

    Re: Playing with a new logo.

    piece of *$#! ATI card (may try and swap that Wink ).
    If you don't care about 3d performance I recommend Matrox cards.

  12. #27

    Ric_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London
    Posts
    7,592
    Thank Post
    109
    Thanked 770 Times in 598 Posts
    Rep Power
    183

    Re: Playing with a new logo.

    Quote Originally Posted by tarquel
    Am i missing the problem with it?

    I like it regardless though

    N.
    Expand the width of your browser so that it is massive

  13. #28

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: Playing with a new logo.

    Quote Originally Posted by Ric_
    Back on topic - if you have your browser fill a screen at resolution 1600x1200, you get a white band on either side of the logo. This didn't happen with the old logo.
    that may be to do with the background colour of the logo's frame being set to white/no colour. Even so, setting the background colour to match the image background colour probably wouldn't solve the problem either, as the minimum size of the frame would still leave two cute blue strips down either side. However, I've had a thought which may solve the problem. Create a thin vertical strip from the left of the image, say 10 pixels wide, and set this as the background to the frame, repeating along the x axis, insert the image so that it justifies to the right, and Bob's your mother's brother. Or everyone else could use a different resolution/smaller monitor. You know it's worth it.

    cheers
    beeswax

  14. #29

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: Playing with a new logo.

    or, you could fix the width of the image frame to match that of the image. Wahey!
    beeswax

  15. #30

    beeswax's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Posts
    2,285
    Thank Post
    285
    Thanked 225 Times in 153 Posts
    Rep Power
    131

    Re: Playing with a new logo.

    I'll have the sedative now nurse, if you would please.
    beeswax

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Playing DVDs at School
    By MyDejaVu in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 13th March 2008, 09:51 AM
  2. Playing DVDs on laptops
    By wesleyw in forum How do you do....it?
    Replies: 5
    Last Post: 19th May 2007, 03:12 PM
  3. This week I will be mainly playing with ...
    By GrumbleDook in forum Mac
    Replies: 12
    Last Post: 13th October 2006, 07:04 AM
  4. Playing DVD's
    By Snuffkins in forum How do you do....it?
    Replies: 15
    Last Post: 24th July 2006, 09:52 AM
  5. Playing Avi Files
    By lee_sri in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 10th February 2006, 02:34 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •